Direktlänk till inlägg 29 november 2013

Summering av... tja väldigt långt tillbaka :-P

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)


Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.


I augusti bokade jag och Anders flygbiljetter till Island och åkte någon vecka senare. Vi hade några fantastiska dagar på ett lika fantastiskt Island. Jag kommer alltid att längta dit och varje gång är lika underbar. Nu var det ju väldigt speciellt och härligt eftersom jag hade med min älskade man! Här är bilder från vår resa som började i Reykjavík, inrikesflyg till Ākureyri och sedan hyrbil tillbaka till Reykjavík.


     

 
En karta över fantastiska området Mũvatn.

     
Naturbadet i Reykjahliđ, solnedgången var enastående likasom det härliga varma vattnet.


 
       


 
En av mina absoluta favoritställen. Kanske inte så vackert, men så annorlunda och mäktigt när det pyr, ryker och kokar

       

       

Vid Blå lagunen, vi tog inga badbilder då bara vi nöjt. En del säger att det är en sådan turistfälla. Må så vara med jag tyckte det var värt varenda krona! Så annorlunda och skönt.

     

         I höst tog jag också mod till mig och var med på en riktig tävling med min Sparris. Han var på sitt dåliga humör, arg och ville bara vara olydig hela tiden. Och tro mig, när han är sådan är han inte rolig! Själv hade jag ont i hela kroppen som visade sig vara en influensa som satte sig så. Men debuterade gjorde vi i femgång. Trista poäng, i alla gångarter utom pass. Där vi faktiskt smällde till och fick 6-or rakt igenom. Nu kommer jag träna honom inför att tävla i rena passgrenar till våren/sommaren. Han fulkomligt ÄLSKAR pass och det är han riktigt bra på. Nu blir det mest lydnad vi tränar och det är inte det enklaste :-D  Styrkan och tekniken har han.


     


Mina små godingar växer och växer hela tiden...

Signe är helt galen i hästarna och vill rida, rida och åter rida. Måste erkänna att det känns fantastiskt roligt!

 

Här har vi Tage på Monamie, våran älskade lilla pärla!

 
Signe och Monamie!

 
Signe och vår innehäst Blåbär :-D


Och så en helt underbar bild som duktiga Charlotte Håkanson tog i somras.

(och nu alla som förfasar sig över att de sitter på hästen utan hjälm... jag står och håller i dem, men jag är photoshoppad)

 Så lite mer dagsaktuellt.

I går var vi iväg ett gäng på Julgalan i Scandinavium! Massa bra artister och härlig musik. Men bäst av alla var såklart "vår" Brolle!

 


Med den här glada bilden avslutar jag dagens inlägg!
Hej på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Av Åsa Jensen - 6 augusti 2012 08:27


Hej!   Man kan nästan tro att jag inte är kvar på jorden :-D I bland frågar jag mig också om detta forumet skall kvarstå eftersom jag är så dålig på att uppdatera. Jag har ju hittat min nya kärlek, Facebook. Men alla har inte Fb, som det kall...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se