Direktlänk till inlägg 22 augusti 2012

Ridskolan har startat.

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det är ju alltid svårt att veta om man har rätt när man skapar sin grupp. Ni skall veta att det är mycket eftertanke och analys när jag måste göra om i grupper. För mig är det viktigt att man passar i hop i gruppen och att man gärna drar åt samma håll. Jag känner på mig att detta blir en riktigt roligt hösttermin! Alla kändes så taggade och positiva. Det kan inte annat än bli bra då.


Sist på måndagar har jag min vuxengrupp-nybörjare. Att börja med en ny vuxengrupp är odelat positivt och utmanande. Nu skall jag göra allt för att lära er rida   

 


I våras bestämde jag mig för att vi har på tok för få shettisar. Bara en enda liten futtig. Det räcker ju inte långt. Efter lite letande hittade jag inget som tilltalade mig. Men så vips, hopp, jösses.... där ÄR HON ju! Susanne, som jag köpte Admirall av, hade lagt ut en bild på det sötaste jag sett. Hennes (med betoning på HENNES) shettis sto. Hm ville hon sälja tro? -Nej det har jag inte tänkt mig, sa Susanne.  *morr morr*

Ett tag senare hade hon tänkt om!!!!  Åh jag hjulade fram, lilla sötnosen kunde få flytta hit ned och smycka min hage, mitt ego och förhoppningsvis glädja mina barn. Ett Holländskt namn har hon som jag inte tyckte var så tjusigt eller passande här *skrattar*. När hon kom och klev ur transporten och bara var som den sötaste karamell så blev det ju självklart.... Karamell!

 

Här är hon. Sötaste i heeeela världen. Tycker ni att hon är lik en annan vuxen gul söt häst????    


Karamell är mer hund än häst. Går gärna lös i trädgården och lufsar runt. Rotar i allas matkorgar och hänger gärna med den som är ute. Hon nöjer sig inte med att vara ute alla gånger....

 


På min facebooksida Milåsa Islandshästar ligger denna bild uppe. Inte mindre än 2300 personer har tittat på den. Det gillas skarpt!


Men inte bara vår lilla Karamell kliver in. I går var ytterdörren öppen och jag i stallet. Inga vanliga tjuvar hade smitit in. Mattjuvar som faktiskt gjorde helt rent under köksbordet! Men det lämnades ett och annat visitkort också.


 


Nehe i dag är det Linnéaträning här och jag måste fixa lite saker här innan det är dags att rida. I dag får jag ta Ernir då Litlamín bokades av min son. Han skall rida henne i dag. Jaha, där försvann mitt fina sto till sonen. Är det så här det kommer bli nu i framtiden. Mamma rider till hästarna och när de är bra tar barnen över?


Kram på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Av Åsa Jensen - 6 augusti 2012 08:27


Hej!   Man kan nästan tro att jag inte är kvar på jorden :-D I bland frågar jag mig också om detta forumet skall kvarstå eftersom jag är så dålig på att uppdatera. Jag har ju hittat min nya kärlek, Facebook. Men alla har inte Fb, som det kall...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se