Direktlänk till inlägg 15 augusti 2012

Skolstart i dag!

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan.

Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för många gånger   . Men sådan mor sådan son....


Snart är det ett år sedan jag och härliga Jennifer gjorde vår spontanresa till Island. Det var inte bara en spontanresa utan även en snabbresa. Vi hade fyra dagar på oss att se större delen av Island. Vansinne sa många, fullt möjligt sa någon :-D  I alla fall va det fyra dagar vi hade och vi skulle göra det bästa av situationen. Vi lyckades mycket bra. I alla fall så gav det mersmak. Jag har längtat tillbaka sedan den dagen vi landade på Landvetter igen. Här kommer några bilder från resan till den magiska ön - Island!


 

Vår kära hyrgolf som troget tog oss från Ákureyri till Keflavik på 3,5 dag.
Och avstickare här och var. Tillåtna och otillåtna ;-)

 

Så många vackra bäckar, forsar och vatten.


 

Här ryker det vatten. Halt, farligt, blött men ack så vackert!


Otroligt vacker solnedgång i Hveragerði.


   

Hoppsan


'  

Gullfoss

     
Jag och Jennifer bekantar oss med snyggingen Álfur frá Selfossi


 

Bad i varmt mjukt vatten uppe i Reykjahlíð. Ljuvligt!


     

Det ryker och pyr lite överallt. För mig var det som att kliva in i en sagovärld.


Nähä nu river snart Tage hela huset och Signe är också missnöjd. Dags att engagera mig i dagens jobb - barnen :-D


Kram på er

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Av Åsa Jensen - 6 augusti 2012 08:27


Hej!   Man kan nästan tro att jag inte är kvar på jorden :-D I bland frågar jag mig också om detta forumet skall kvarstå eftersom jag är så dålig på att uppdatera. Jag har ju hittat min nya kärlek, Facebook. Men alla har inte Fb, som det kall...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se