Direktlänk till inlägg 13 augusti 2012

Här skall ni få se en tuff brud...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

 

Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P

Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D


Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara!

Får jag presentera Anki, Vanki och Kvack!

 

De är helt tokiga i bröd och andra godsaker från köket :-D


En häst är tränad i dag medans Signe tog en liten lur i vagnen. Litlamín och jag tränar på att bära sig och gå i form i trav. Helt onödigt enligt henne. Själv är jag helt slut efter två varv! Det känns som om höfter och ligament skallrar runt som de vill. Musklerna och sånt är ju inte riktigt på plats, men ridning är bra för bålstabiliteten :-D

Den här roliga bilden tog jag på Litlamín och Mána under ridlägret.

 

Mána till vänster och Litlamín till höger. Snacka om skilnad. Mána är ju Arvids häst som han brukar rida. På lägret fick han ta Litlamín. Inte konstigt han tyckte hon var stor att rida :-D :-D

Det skiljer ca 15 cm på dem!


Bygget på huset fortskrider. I några dagar har vi haft VVSare som har fixat om alla rör i huset. Getingboet i källaren är uppordnat :-D

Det blir ju lätt så i gamla hus när man bara bygger på och bygger på. Nu är det  ju golvvärme i nästan hela nedervåningen och ytterligare en tank i källaren. Badrummet skall ändras om, så mycket rördragning blir det :-D


Nähä nu skall jag och Signe byta om för en tur till Borås. Jisses, jag skall in till stora staden! Mäktigt :-P


Ha det gott! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Av Åsa Jensen - 6 augusti 2012 08:27


Hej!   Man kan nästan tro att jag inte är kvar på jorden :-D I bland frågar jag mig också om detta forumet skall kvarstå eftersom jag är så dålig på att uppdatera. Jag har ju hittat min nya kärlek, Facebook. Men alla har inte Fb, som det kall...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se