Direktlänk till inlägg 12 augusti 2012

Ridläger i dagarna fyra!

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejäla. Inget gnäll och bara glada miner. En och annan tröttis har vi väl haft.... typ jag som inte får sova hela nätter. Signen har kännt på sig att det är något annat som händer så klart. Stökig på nätterna och mycket matning. I dag känner jag mig väldigt trött och omtöcknad. Nattsömn är verkligen a och o.


Här kommer lite bilder från våra dagar till häst!


 

Kvällsmaten är serverad. För varje dag som gick så gick det åt mer mat :-D


             
Bilder från långturen. Här serveras pastasallad med kyckling.


 
Långturen i skogen.


 

Självklart hade vi lilla Wilma med oss på turerna! Min medhjälpare Esters fina hund.


    

Hela gänget i paddocken på väg ut! Där trivs vi bäst :-DPå väg.....


Filmkväll! Var skall sleven vara om inte i grytan? Tage på puffen med chipsskålen i knäet!


Tack!!

Jessica, Elin, Linn, Matilda, Lisa, Sara, Natalie, Klara, Lova och Arvid

för att ni var här och gjorde min vecka!


Kram på er och hoppas vi syns igen på nya upptåg!

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 6 augusti 2012 08:27


Hej!   Man kan nästan tro att jag inte är kvar på jorden :-D I bland frågar jag mig också om detta forumet skall kvarstå eftersom jag är så dålig på att uppdatera. Jag har ju hittat min nya kärlek, Facebook. Men alla har inte Fb, som det kall...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se