Direktlänk till inlägg 6 augusti 2012

Längesedan och mycket, mycket nytt!

Av Åsa Jensen - 6 augusti 2012 08:27

Hej!


Man kan nästan tro att jag inte är kvar på jorden :-D

I bland frågar jag mig också om detta forumet skall kvarstå eftersom jag är så dålig på att uppdatera.

Jag har ju hittat min nya kärlek, Facebook. Men alla har inte Fb, som det kallas för oss som är inne ;-) så jag gör ett försök till att sköta min blogg!


I dag blir det ett kort inlägg för jag har massvis att förbereda inför ridlägret som drar igång på onsdag. Då blir det åka av i fyra fulla dagar och nätter.


Många nya hästar, nya ankor på gården, många kycklingar, mycket att göra i verksamheten och huset är snart färdigt. Det är status här. Jag kommer att återkomma till det i senare ilägg. Men det största som hänt oss i år är väl vår lilla Signe som föddes 23 maj! En riktig liten goding som gjorde vår familj komplett med tre barn och två vuxna. Nu är vi nöjda (Arvid är mer än nöjd).

 

Signe i famnen på goa Ulrica, vars dotter vilma tog bilden.


Nähäpp i dag bär det av på nya äventyr. Undra om vi får med något nytt litet djur hem?


Kram Åsa 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotti

6 augusti 2012 19:59

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN

 
Ingen bild

Åsa

12 augusti 2012 12:39

Du är väl för go Lotti!
Ja nu jädrans skall jag göra ett sista försök,....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se