Direktlänk till inlägg 31 maj 2011

VARMT är det i dag.

Av Åsa Jensen - 31 maj 2011 10:11

Underbart, värmen är tillbaka. När Arvid gick i morse vid 7.40 så var det redan 22 grader. Vi konstaterade att det nog går att inviga Kungabergsbadet i dag. Badkläderna är nedpackade i skolväskan. Jag tar med mig Taggen vid 14-tiden. Då är det nog lagom varmt, eller inte. Jag behöver ju inte bada ;-)


NEJ, nu tog jag den sista biten från Arvids chokladkaka. Inte bra! Men man kan inte lämna den framme på bordet då är mamman här i huset framme och glufsar i sig. Karaktären är =0 när det gäller choklad. Bara att inse fakta!


Här händer det saker hela tiden. Bygget går med rasande fart framåt och det är underbart att se hur fint det kommer bli. Turer är det också. Ridskolan rullar på och har avslutning nästa vecka. Efter det så tar ridlägret vid och sedan är det ju midsommar. Ja tänkt så fort det kan gå när man har roligt och mycket att göra.


I söndags hade vi ett gäng glada goa brandmän här. Några av dem hade aldrig suttit på hästryggen. Men det gick hur bra som helst. De var superfräcka i sina fina hjälmar. Mycket snyggare än mina svarta lånehjälmar!

  Killarna på led!


Bilder från hästhagarna har jag då äntligen fått över från min kamera. Här kommer de!


     


  Mycket sociala killar som kommer så fort man stannar bilen. I alla fall om de ser mig!


  Hej mamma, jag är lite närgången så bilden blir därefter! Fagur som älskar kameran.


Och här kommer bilder från tjejhagen.

     


Iðunn i egen hög person på väg mot den nya saltstenen. Kanske är det inte en saltsten utan en stoooor sockerbit?!


I oktober/november var vi ju på en kanonrolig Westernfest. Vi bestämde ju oss för att har vi hästar skall vi rida fram till festen. Iskallt som det var denna dag med -5 grader så red vi inte hela vägen som hade blivit ca 8 km. Men någon kilometer red vi och det var festligt. Vissa bilder är mörka då det var bäcksvart ute men ni ser väl lite ändå hoppas jag.


 

Så här såg vi ut innan vi gav oss av.


Två cowbojs på väg i natten.


     

 Här är vi och våra små korvar :-D


Nähä nu somnade Taggen och jag ger mig ut i paddocken och tränar häst.


Ha en underbar tisdag go vänner.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se