Direktlänk till inlägg 16 maj 2011

Härlig tur med glada turryttare.

Av Åsa Jensen - 16 maj 2011 09:07

I går var jag och hästarna ute på en härlig tur med familjen Sjöstedt samt Lina och Ulrika. Både hästar och ryttare njöt av den fina turen. Härligt att få tölta i naturen som nu är så vacker att den nästan tar andan ur en. Kryddan är dessutom att få släppa iväg hästarna i full galopp uppför i backarna. Jag och de tre ridtjejerna i gänget tog dessutom en liten sväng i "hoppskogen" och skuttade över hindren. Lyckliga hästar och lyckliga tjejer! Tack för i går och på återseende.

  Mysla och Sofia är det som ligger först, näst efter mig och Leira så klart ;-)


Här hemma har vi nog ett av Sveriges luftigaste sovrum. Takkupan är bortmonterad och endast en tunn presenning skiljer oss och fria luften. Kallt är det och jag väljer att sova på en madrass i Arvids rum. Där inne sover också Tage i sin spjälsäng. Anders tog soffan. I dag är byggjobbarna här igen och kanske blir sovrummet tätt i dag, eller så inte. Men jag lovar er att det går frammåt här. Det kommer bli så himla bra när det är färdigt. Åh vad vi längtar och väntar.


Nähä nu är det dags för mig att smita ut i stallet och mocka till Leikna. Släppa ut hönsen och ge de ursökta kycklingarna mat och vatten.


Är du ridsugen så välkommen att boka.
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se