Direktlänk till inlägg 9 maj 2011

Full fart på alla håll och kanter.

Av Åsa Jensen - 9 maj 2011 12:15

Åja inte på bloggandet tänker ni då. Och där är jag benägen att hålla med er. Men inne i mitt huvud har jag bloggat, oj oj vad jag har bloggat. Om både det ena och det andra. Tyvärr har jag inte kommit mycket längre. Tiden räcker inte till. Tage tar väldigt mycket tid just nu. Hästarna likaså. Sedan vill man ju umgås med resten av familjen också och då får bilen och bloggandet stryka på foten.


Några turer har vi avverkat och måndagens två ridgrupper har några gånger kvar innan det är sommarlov. Jag har nu gått Ridledarutbildningen och är mycket mycket nöjd. Den var helt suverän tyckte jag. Det gav mersmak och funderingar på nästa steg finns redan. Vi var ett härligt gäng med blandad erfarenhet från olika delar av Sverige. De flesta av oss hade hållt på länge och mycket med hästar. Många hade mycket erfarenhet som vi kunde dela med varandra. Mycket givande och roligt!


Här är lite bilder från en av turerna som var med vana ryttare. Vi hade en underbar tur med fint väder, goa hästar och trevliga ryttare. Hästarna älskar att få gå med vana ryttare och sträcka ut i galopp! Eller hur tjejer ;-)


     

   

Fika vid vackra Skärsjön.

Ännu vackrare är det nu när grönskan har infunnit sig.


Några bilder tog vi även på turen som var med ett gäng ovana ryttare. Härliga goa kvinnor från Mark! Tyvärr blev det mest rumpor och halva ryttare :-D Inte så bussigt att lägga här. Men tack Birgitta för att du tog hit dessa goa tjejer. Nästa gång rider vi längre och fikar!


Vi har ju också hunnit med att släppa hästarna på bete, i alla fall de som är unga, gamla eller dräkiga. Eftersom vi inte har långt till betet och många vill åka tillsammans för tryggheten skull tog vi även i år kreaturstransporten. Den är poppulär vill jag lova. Självlastande hästar är det! Fotograf denna dag var Linn.

     

Lastning vid stallet.

     

Till betet.


     


     


     

Barbro, Malin, Irina          Fotograf Linn                   Minihjälpreda Tage


   

Grabbarna på betet.


I morgon blir det ännu mer full fart här på gården. Då kommer snickarna! TAMTADAM!  Som vi har längtat och väntat. Men nu är dagen D här. Baracken är iordning och jag har lagt på en blommig vaxduk i dag. Vad tror ni om det? De blir  väl jätteglada för den piffiga duken i den halvsunkiga baracken :-D

Nähä nu skall jag sätta mig och plandera inför ridlägret som är 13-15juni här på gården. Detta lägret är för barn och i sommar kommer ävn ett för vuxna.

Ha det gott och jag lovar att bätttra mig!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bettina

16 maj 2011 09:23

Vilka härliga bilder på ert sätt att transpotera hästarna är ju helt perfekt det va väl våran Smilla som så gärna ville åka med när hon va hos dig =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se