Direktlänk till inlägg 28 januari 2011

Nu händer det grejjer!

Av Åsa Jensen - 28 januari 2011 17:31

Eftersom jag själv är helt såld på den vackra rasen Islandshäst så gillar jag ju också att sprida det till andra. Det har gått mycket bra och för tillfället är det fler "storhästryttare" i stallet som konverterat, och är på gång att byta. Jag har ju haft strölektioner och ridturer här under en längre tid. Funderingar och planer har länge funnits att driva det fullt ut som en verksamhet med ridlektioner,ha egen hästkurser, färgkurser, ridturer där du lär dig rida (inte bara åka häst), långritter längsmed Ekleden som passera oss precis utanför. Nu när så många fina ridbara hästar är igång smyger jag igång med min verksamhet. Erfarenheten och kunnandet finns, hästarna är redo och ridvägarna är fantastiska. Än så länge blir det på helger och vissa kvällar. Jag är ju föräldaledig på vardagarna med Taggen och han kräver sin mamma precis som det skall vara.


Två nya härliga hästar är inköpta. Den ena killen är fantastisk fin att rida för såväl nybörjare som vana ryttare, en riktig klippa är han fina Blær. Admirall är en mjuk och behaglig kille med ett lynne av guld. Än så länge är han ung och inte så mycket utbildad och skall fortsätta sin utbildning här och mjukstarta igång i verksamheten. Blær glömde jag att ta bild på men Admirall har jag fått låna bilder på av hans förra ägare Susanne. TACK!

       

Visst är han vacker Admirall. Men han hade köpts vilken färg han än hade haft! Kvaliteten går i första hand - alltid!


Och nu fick jag en bild på Blær av snälla Petra Ahlm via Facebook. TACK!


Huvudbild på Blær.


Malin och Linn har blivit så sålda på dessa underbara hästar att de gick och köpte sig två hästar till. Två fina hästar som de kommer få mycket glädje av.

Vem vet kanske får du möta någon av dem om du kommer hit och rider.

    

Prudur                 Svart-Stjarna


När vi släppte in Prudur glömde Spænir visst av att kolla om det var sto eller valack. Killarna lekte och busade runt hela dagen tills de var genomsvettiga och dödströtta.

     

Manlig kärlek är vackert! *skrattar*


I går tog jag med kameran ut i hagarna här hemma på gården. En del är lite mörka då jag tycker det är svårt att ta bilder i snö.


       

Leira                   Þokkadís             Litla-Mín


      

Einfari                   Mána


  Sluta nu att fota och dela ut käket istället!


Nähä govänner nu är det dags att bege sig ut till stallet och fortsätta mocka!


Ha det gott!


 
ANNONS
 
Carola

Carola

28 januari 2011 18:11

Härligt Åsa! Att jobba med sin dröm. lycka till säger jag bara!
KRAM

http://carola.snabber.se

 
Ann

Ann

28 januari 2011 20:26

Åhh.. så mysigt!! Ja det e så härligt o höra att du kommer igång med din dröm! O så många fina hästar med! Hur går det med Bruda? Är hon med igång?
Ta hand om er o lev livet!
Kramar

http://missanmy.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lotti

28 januari 2011 21:14

Lycka till!!! Du är bäst :-D Kramar från Lotti, Viking och Grindur som tror att han är en hund;-) och en vldigt lydig sådan! Han är en riktig "Vikinglookalike" i huvet!!! Vi ses!

 
Paula

Paula

1 februari 2011 12:51

Lycka till Åsa, Kram

http://www.madkullensislandshastar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Therése

1 februari 2011 19:47

Hejsan Åsa!
Grattis till att "ta steget" med verksamhet. Har du tänkt skriva lite om dina nya hästar på din sida om hästar. Har du fler än de som står där? Du hade en häst som hette Pegasus på din salusida tidigare, är han såld nu? gillar din blogg. Lycka till
Mvh Therése

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se