Direktlänk till inlägg 31 december 2010

Gott Nytt slut och År

Av Åsa Jensen - 31 december 2010 17:33

Så här i sista sekund innan vi skall klä på oss och åka på nyårsmiddag. Torris som jag är har jag smörjt in mig med riktig fet creme. Vad som då händer är att det tar evigheter innan jag kan klä på mig igen. Ok kankse jag överdrev en smula men det känns så i alla fall, för oftast har jag brått och vill få på mig direkt. Men nu är vi för en gång skull i tid och jag behöver inte stressa. Ja där fick ni lite mer oviktig information om mig   .


Vart har detta året tagit vägen?

Är man gammal när man känner så? Antagligen. Men jag frågar mig ändå hur kan dagarna gå så fort. Tage är 16 månader och Arvid fyller 11 i mars. Ja jisses. Vi har haft ett mycket bra 2010. Fina friska barn, friska själva, alla sex fölningarna gick som smort (fyra egna men ansvar för sex) och tre underbara föl busar nu runt i hagen bakom prästgården.

Hringur hade 10 ston utifrån i sommar och allt gick bra, inga skador och nästan alla dräktiga.

Bygget här hemma är lite senare än beräknat men jag har en känsla att det bara är bättre för vi har kommit på många nya idéer och hunnit tänka om på andra.

Inte mindre än 6 ridhästar har jag igång nu. Den ena trevligare än den andra, om jag får säga det själv. Det går fint att blunda, välja ut en häst i hagen och den du får är en härlig ridhäst! Så skall det vara.


Mål inför 2011? Ja de är många, stora som små. Vi sparar det till ett annat inlägg.


Julen är över och den var fantastisk! Tillsammans med hela goa familjen, precis som det skall vara. Men mamma, vi saknade dig! Hoppas du såg oss.

     

Paketracet är igång!        Tage hjälper mamma.     Arvid och morfar på jul.


Min Leikna är ju en fantastisk ridhäst med ett lynne som inte är av denna värld. Därför tänkte jag att det skulle funka att tolka med henne. Sagt och gjort, jag tog med mig Arvid och Matilda ut och på med lokselen, fäste fast linor och sedan fick Matilda och Arvid vara testpiloter. Precis som jag anat var det inga som helst problem. Leikna sprang på som om hon aldrig hade gjort annat än att dra två skrikande barn bakom sig på en dånande bobb!

I dag har vi varit ute för 3:e gången och då med två långa brädor som skacklar. Inte heller det bekommer henne! De dånade och åkte fram och tillbaka mot hennes ben. Hon bara spetsade öronen och skulle fram! Jag ser fram emot den dagen då jag spänner för den fina släden vi hittat på svärfars loge. TACK Mia Larsson för att jag får låna din loksele! Kram på dig.


Nähä nu hör jag att Ander startar bilen, jisses jag som inte ens har kläder på mig.


Ha en riktigt fin kväll och på återhörande nästa år!


KRAM till er alla


 
ANNONS
 
Ann

Ann

31 december 2010 18:41

Gott nytt år! O hoppas det nya året innehåller lika mycke gott som detta gjort för er!

Kram på er o kram till Kära Bruda!

http://missanmy.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Milla

1 januari 2011 08:44

Gott Nytt År kära Åsa...kanske vi kan få till en ridtur under 2011. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se