Direktlänk till inlägg 18 december 2010

Granarna är huggna och står nu på tork.

Av Åsa Jensen - 18 december 2010 17:31

Nu känns det verkligen som om julen är på väg med stormsteg. Min lillebror, Anders och Arvid åkte i väg på 4-hjulingen i förmiddags och högg de granar som går åt. Ett grabbgöra men åh jag gillar verkligen att vara med och välja ut gran. Tyvärr bestämde sig Taggen för att han måste sova. Han var helt utpumpad efter gårdagen. Vi gick i några timmar på Liseberg med goa familjen Johansson. Och då var det mycket att titta på och uppleva. Kallt var det men lilleman var inpackad som en liten kåldolme i sin vagn.


I dag har jag testat att rida Hildir. Ester har jobbat så fint med honom och det är så häftigt att sitta upp på ytterligare en av Leiras avkommor. Hildir och Leikna är mer lika varandra i steget. Mjuk sviktande skritt och en enorm trav! Hildir är verkligen en fin ridhäst redan. Jag känner mig så lyckligt lottad att få se hans uppväxt och utbildning trots att jag inte äger honom längre. Att dessutom få rida honom var kryddan på moset!


Men nu kommer det Lina, på din begäran....

En julhälsning från nissarnas hage....


God Jul önskar vi till våra "mammor"!

          


Andra busbilder från hagen.

      


Det är inte bara pållarna som är busiga. Här ser ni en annan som alltid har bus i ögonen.

  


   

Ha en riktig bra lördagkväll och nu börjar nedräkningen mot dopparedagen.


Kram


       


  
  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carin

18 december 2010 18:17

Ha ha ha! Dom "busögonen" går inte av för hackor! :D Jag smälter ju som smör...... =))

Tack för igår! Kraaam Carin

 
Ingen bild

linda.ljungquist@hotmail.com

20 december 2010 09:54

TAck! Åh vad det värmde i magen att se lilleman! Finns det något vackrare än lurviga hästar i snön?
God jul till dig och din familj!

 
Ingen bild

kajsa

20 december 2010 10:19

Tack Åsa för fina bilden på Tindur! Ha en trevlig jul och nyår!

 
Ann

Ann

21 december 2010 08:08

Härliga bilder!!! =)
Ni har det bra fint!
Ha en God Jul o Gott nytt år!
Kram

http://missanmy.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se