Direktlänk till inlägg 13 september 2010

Här i Finabo är vi flitiga!

Av Åsa Jensen - 13 september 2010 21:58

En gång i månaden kommer ju Suss hit och har lektion för en diger skara här uppe. Vi är nu uppe i 9 personer! Det tycker jag är riktigt bra och framförallt roligt. Men eftersom vi är så många här också som har Islandshäst kände jag att det vore roligt att ha ytterligare en tränare. En kombination jag tycker fungerar mycket bra är Linná Vas och Suss. Jag och Barbro åker ju varannan vecka och rider för Linnéa, men om hon kom hit så skulle ju även två av mina andra hästar få vara med på lektion och ännu fler ryttare och hästar som annars inte åker. Linnéa tillfrågades och sa ja!

Så med kort varsel ringde jag runt det trogna gänget. Alla sa ja, vilket är mycket glädjande. I söndags hade vi alla varsin mycket givande lektion. Jag på Spænir som gick mycket bra! Barbro A på Einfari, Ulrika T på Leikna, Lina på Dísa, Anita på Gríma och Jenny på Máni.


        

Ulrika och Lina får sina första lektioner på Islandshäst. Ulrika red Leikna mycket bra och hon fick flera ahaupplevelser :-D

Vi planerar fler gånger, vi är redan många men det finns plats för ytterligare någon till. Välkommen att höra av er. Nästa gång blir i slutet av oktober, 24 eller 25 ok.


En annan mycket rolig sak har jag att berätta. En mycket trevlig och go tjej Ester skall komma hit och träna unghästar och även någon äldre så småningom. Nu i första skedet inriktar vi oss på Vinna och Hildir. Hildir har fått flytta upp från Hingstflocken, upp till sin bror! Det var lycka   . De tycker verkligen mycket om varandra. De hälsade länge, länge och sedan har de lekt hela eftermiddagen och nu på kvällen står de och äter i samma hötuss.

     


    

"Mina" vackra trollhästar. En är i alla fall min och den andre har jag glädjen av att få följa på nära håll. I alla fall ett tag till.


Ester är en toppentjej som jag verkligen känner glädje över att hon kommer hit och hjälper mig. Det är inte lätt att hinna med allt själv. Och inte heller lika roligt!

Dessutom har hon en gudomlig hund som funkade bra ihop med Kira, vilket inte är så vanligt.


Under tiden mamma och Ester jobbade med hästarna, passade mina grabbar på att leka i vår jättestora sandlåda :-D

Esters Wilma ville också vara med.


     


Nähä nu är det läggdags. Jag är verkligen ingen kvällsmänniska. Inte morgonmänniska heller *ler*


Jo det var en annan sak jag glömde skriva. Ytterligare en kille från hingstflocken blir kvar här i vinter. Lotti har gått och blivit med unghingst. Han stannar och det är vi glada för. Jo för då kommer Lotti hit lite oftare ;-)


Kram på er alla
 
ANNONS
 
Milla

Milla

13 september 2010 22:46

Visst är det kul att träna och ha träning hemma på sin egna gård...=))

Hoppas vi kan ses snart....puss ;)

http://kattryd.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lotti

14 september 2010 19:11

Jag tycker oxå att det är kul att vara "tillbaka" hos er!!! Jocke är däremot lite orolig... mitt hästantal har ju haft en tendens att öka när jag och du umgås ;-D Kramar Lotti

 
Ingen bild

Åsa

14 september 2010 20:03

Hej på er tjejer!

Klart att vi skall ses snart Milla. Jag håller på att värma upp mina springare till dig och mig.

Lotti, jag förstår inte ALLS vad Jocke pratar om. Här finns ju inga som är till salu *hehehe*
Lite sköj måste man ju ha här i livet, eller hur :-D

Kram kram

 
Ingen bild

Ulle T

15 september 2010 21:25

Hej!

Vad snabbt du fick ut korten! Det var verkligen kul att rida lektion. Ger mersmak.... Livsfarligt.... Lina längtar också redan till nästa Linnealektion

Ulle

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se