Direktlänk till inlägg 26 juli 2010

Tiden som fru har gått fort!

Av Åsa Jensen - 26 juli 2010 12:44

Tänk att det nu är tre veckor sedan dagen D. Tiden går ju som bestämt fort när man har roligt. Och det hade vi den dagen och dagarna framöver.


Vardagen börjar infinna sig här nu, tyvärr. Anders är på jobbet, Arvid är hos sin pappa och det är tomt med bara jag och Taggen hemma. Vi längtar tillbaka till semester, värme och ledigt. När man har en massa hästar som vi har är det svårt att göra några längre semesterresor. Vi har varit en tripp till Öland och Dansbandsveckan. Vi stannade tre dagar och hade det toppen med Andreas V och Tünde i vår "lilla" husvagn. Anders erbjöd sig att sova i förtältet. Tur det så som han snarkar *ler*. Tagge gillade campinglivet och framförallt att det fanns så mycket goda stenar på Öland.


     

Familjen på väg till Öland.


   

Familjen PÅ Öland. Mums sten är gott!


Efter Öland och den härliga smekmånaden i en husvagn, med två barn och ett annat par var vi hemma några dagar. Packade om och åkte sedan med Snigeln till Skara och Skara Sommarland. Bodde på deras Camping en natt. Skara Sommarland var mysigt och roligt. En riktig hit om man gillar att bada! Och det gör vi.


          

Fmiljen tittar på Skara Sommarland vatten Show. Gruppen Acapulco var helt fantastiska. På andra bilden ser ni en av killarna som precis skall göra ett hopp från 25m höjd! Rakt ned i en liten balja som är 3m djup och 4 m i diameter. Ja jisses vilken Show på 30 minuter de bjöd på. Det är värt att åka dit bara för att titta på den.


Vi hittade bra platser med fin utsikt, i alla fall om man inte tittade nedåt. Då såg man detta: 

Mmmm vad mysigt - eller inte!


Trots regnet begav vi oss så småningom till badlandet. Man blir ju blöt i alla fall och det var runt 23 grader i luften så värmen gick inte att klaga på. Och inte köerna heller! Vi fattade inte hur mycket folk det kunde vara en fin dag.


       

Här är mina två godingar som skall åka Skruven. Där måste man vara så söt och ta på sig hjälm. Är de inte söta!

I bakgunden ser ni även Fritt Fall. Arvid den token åkte! Han är helt galen och så otroligt modig. Det lutar 70 grader och man kan komma upp i 100 km i timmen. Fy attan, jag blev rädd bara av att stå där uppe!


      

En av de roligaste grejjerna enligt mitt tycke ser ni ovan. Åka två i en dubbel"badring". Skitkul. Men roligast var båtarna man åkte i. Jisses så fort det gick och man blev inte halvt ihjälslagen som på Surfing Hill.


I går åkte jag till mina ston sent på kvällen då det inte regnade så mycket. De mår i alla fall gott av regnet. Ögonen är finare och insektstrycket minskar.

Lilla Lítfrid växer så det knakar och börjar fälla sin fölpäls. Hon ser ut att få samma färg som Litla-Min och då blir hon Silvergulsvart skäck. Nästan jobbigt att säga och skriva.


           

Lítfrid                           Iðunn              Sædis                Sædis  

Du vet väl att om du klickar på bilderna blir de större!


 

Näe, mamma jag kan inte komma nu för jag stirrar på en groda!


Hej hopp nu skall jag fortsätta att uppdatera hemsidan och lägga ut hästannonser. Här skall säljas en hel hög med hästar. Är du intresserad av någon häst vi har kontakta mig.


Ha en bra dag vänner!


Kram kram 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se