Direktlänk till inlägg 6 juli 2010

En magisk dag 20100703!

Av Åsa Jensen - 6 juli 2010 13:00

Som givetvis fylldes med en aning kaos. Det hör ju vår familj till liksom .

Givetvis hade jag sett fram emot att gifta mig. Men aldrig hade jag trott att det skulle vara så fantastiskt! Helt underbart och jag ville aldrig att dagen skulle ta slut, kanske därför vi var bland de sista att lämna festen.


Strax innan 9 kom Linda min tärna och hämtade mig. Hon hade ordnat skjuts så slapp att köra. Hos "frissan" korkade hon upp lite bubbel och försåg mig med jordgubbar. Underbara du, vad du hade fixat. Hemfärden hade hon ordnat så att jag fick åka med Lindas pappa Anders i hans snygga turkosa bil från 50-talet, Raggarbil helt enkelt. Coolt. Men pappa Anders ville gärna poängtera att man skulle åka nedcabbat. Jo hejsan, gärna med nygjort hår som skall stå sig mååånga timmar i 30 gradig värme i skuggan. Men jag fattar hans poäng.


Hem och fixa sminkning, mat till barnen, påklädning av oss alla och sedan fotografering. Gode värld så varmt!!!! Sommarens hittils varmaste dag, endast 31 grader visade termometern. Barnen var så tappra i sina svarta byxor, vita skjortor och västar. Inte ett klagande från 10-åringen. Lille Taggen 10 månader flippade ur efter nästan 1 h i sina kläder. Inte konstigt. Vi stegade ut i skogen bland komockor, brännäslor och högt gräs för att ta bilder. Fina blev dem och värd besväret va det! Men det kunde slutat i katastrof. Jag skulle ta bort en ormbunke och skar mig på den så blodet sprutade. TÄNK om de hade kommit på klänningen. Mitt ute i skogen utan papper eller plåster. Som tur var hade jag haft strumpor i de gröna gummistövlarna jag hade haft på mig ut till skogen. Vi fick vira en struma hårt om fingret. Mycket fniss och knöl under fotograferingen för att inte få med ett finger inlindat i strumpa. Men det gick!


En aning sena rusar vi in i huset och klär på lillemannen som sitter i blöjan. Goa svärmor har tagit av honom för att han behövde kyla ned sig. På med plåster på såret och iväg till kyrkan. När klockan är 14.37 lämnar vi huset. Vigseln är 15.00 Familjen knas anländer lätt svettiga och stressade till kyrkan när alla andra typ är utanför. Givetvis har vi Fritslas dammigaste bil :-D

Ur med barnen, barnvagnen, Tages picknick och skötväska, brudbukett, tärnbukett och blommorna till karlarna ur bilen. Snabbt in i kyrkan (jag har släp på klänningen). Inne i sakrestian upptäcker jag att plåstret har blött igenom. Ajdå inte bra. Några minuter innan vi skall skrida fram hittar Linda ett troskydd som jag få använda istället för plåster. Härligt! Det döljdes smidigt under en dubbelfattning av händerna mot brudbuketten och ibland i Anders hand. Liiite meck blev det när Linda skulle ta buketten vid altaret (två gånger). Varje gång var vi tvugna att feppla med trosskyddet också. Men men  vad gör man inte!


Gifta blev vi och det var sagoligt i kyrkan. Jag var bara lycklig och kände ingen nervositet. Linda och Tomas sjöng så vackert att det inte går att beskriva. TACK kära vän! Fler utöver våra gäster hade slutit upp i kyrkan. Vi är mycket hedrade av detta. TACK TACK!


     


Bilder från kyrkan.


         

Utanför kyrkan.


  Våra brudnäbbar Arvid och Matilda. Bakom vår bestman Martin och tärnan Linda.

   


Kyssen!

     

Underbara Ribby och vackra Christine.


       

Vi anländer till festen.


     

Mingel utanför logen. Spana in den snygga äreporten.

Mårten och Carin har fixat av ett älgtorn!


  Tärnan, Charlotte (kusin och fotograf) och Toastmaster Andreas V.


     


   

Interiörbilder från Logen.


     

Lillprinsen och farfar samt en varm ledsen kille utanför kyrkan.


     

De tre underbara större barnen som var med. Arvid, Filip och Matilda.

Som fick se ett och annat under kvällen ;-)


Ett underbart kollage som vännen Milla har gjort av bilder hon tog.


     

Bruden som även är mamma. Gruppfoto. Brudbuketten.

Brudbuketten var gudomligt vacker. Tack snälla Susanne för att du uppfyllde min dröm med Mårbackablommor i. Du är verkligen proffsig!


       

Blandade festbilder.


Många vackra tal hölls under kvällens gång. Vi både skrattade så vi fick kramp och blev rörda till tårar. Vi är så oerhört glada över att ha så fina vänner och släktingar. Ni gjorde så att kvällen blir oförglömlig.


Min svärfar och våra närmsta vänner hade satt i hop en underbart rolig show som inehöll många saker från mig och Anders tid tillsammans och även innan. Det var allt från Byggare Bob, fästingar och även en knallrosa dildo. Dessutom kom vår Toastmaster in iklädd endast två pizzakartonger. Underbart Andreas, jag låg dubbelvikt över bordet! Käpphästen vimlade också förbi, dock inte med en naken ryttare som orginalet var. Men en tjusig kroppsstrumpa hade vår bestman krängt på sig.


        

Svärfar dansar med barbara. "Jag" äter fästingar. Pizzakartongdansen.     

Byggare Bob! Underbart Martin!


  

Bestman Martin. 


Många kyssar blev det.


En gruppbild. 

Brudvalsen.


       

Marléne med tårta. Affi och Joel dansmyser.


Tack båda ni två för att jag fått bilder. Bilderna här är tagna av någon av dessa: Marléne, Affi, Camilla eller Carin. TACK!


Ja som jag sagt innan så blev kvällen magiskt. Ända fram till kl 3 höll vi på. Duktiga Arvid va vaken hela natten precis som vi. Hemma vid halv fyra kom vi i säng och då va det redan ljust. Märklig känsla att lägga sig då, upptrissade som vi var då. Flyger faktiskt fortfarande på moln.


Många knasiga saker hände på kvällen som sig bör på ett bonnabröllop. Men de nämner vi inte här. Det stannar på festen :-D

Men om ni är nyfikna så fråga någon av våra stora barn som var med, de såg det mesta   


Kram på er och säkert kommer jag plåga er med fler bilder.        
ANNONS
 
Carin

Carin

6 juli 2010 14:08

TACK vännen för att vi fick vara med och dela er magiska dag! Minnen vi kommer att leva på länge!
Kraaaam Carin

http://www.carinifinabo.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sophia Norén

6 juli 2010 19:42

GRATTIS!!! =D

 
Ingen bild

Catrin i Skephult

6 juli 2010 23:00

Tack för att jag har fått se så många fina bilder från ert bröllop! Ni var så fantastiskt fina och vi här i Skephult önskar er all lycka till!
Ps. Hoppas att vi kan träffas snart igen, då vill jag höra allt om de där sakerna som händer på ett "bonnabröllop"!!!Ds.

 
Ingen bild

Anna

7 juli 2010 09:36

Gud vilka härliga bilder..Grattis så mycket på er stora dag!

 
Ingen bild

Lotti

8 juli 2010 13:39

Grattis på er!!!

 
Ann

Ann

9 juli 2010 20:01

Åhh.. Underbart vackert! =D
Härligt o se alla bilder o din berättelse.
Stora kramar o många lyck önskningar från mig!

Kramar!

http://missanmy.bloggagratis.se

 
Virre

Virre

10 juli 2010 19:51

Gud vad vackra ni var, jag önskar all lycka till er!
Många kramar från virre

http://bykarlson.blogg.se

 
Ingen bild

Annie

26 juli 2010 09:14

Grattis! Det blir lätt att komma ihåg eran bröllopsdag, jag och Jesper gifte oss nämligen precis en halvtimme före er hemma på gården utanför Lilla Edet. En riktigt härlig dag, så otroligt varmt! Hoppas att ni får ett långt och lyckligt och hästigt liv ;-)

Lilla Sæla är på betäckning med Prins från Knutshyttan, än så länge har hon ratat Prinsen och till hingstägarens stora förskräckelse sparkat efter honom, men vi får se om hon mjuknar när hon börjar brunsta. Dottern Brá är precis anmäld till unghästmönstring 25 september, ska bli spännande att höra vad Nina har att säga om henne. Hon är väldigt vacker med man långt ner på bogarna, på båda sidor, men går inte att fånga i hagen så det blir nog spännande den 25e.

Må väl!
Annie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se