Direktlänk till inlägg 10 maj 2010

Fler hästar och bilder!

Av Åsa Jensen - 10 maj 2010 09:40


Så har då Zaldo och Isingur (Gurkan) kommit. Nu har Gramur inte mindre än 10 1-åringar att hålla koll på. Fem hästar "fattas". I morgon kommer Ljóflingur alias Flingan. Och till helgen har Hildir, Fleygur, Tindur och Leiknir ätit upp sitt gröna gräs och får flytta ned till hagen. Då kan Gramur få avlastning med småkillarna.


Här kommer Zaldo och hans matte. Zaldo är den mest väluppfostrade av dem alla!


  Åh vad skådar mitt öga, massa kompisar!


  Neeej nu blev det läskigt! Alla kommer störtande mot mig. Jag flyr!


  Stora starka Zaldo behövde lite stöd från matte för att våga träffa alla lurvbollar.


Efter en stund gick det bra att leka med de andra killarna. Man kan ju inte hjälpa att man är lite blyg.


Senare på eftermiddagen kom minstingen "Gurkan". Liten men tuff! Inga problem att leka här inte. Rätt ut i flocken och sedan var leken igång.

Gurkan är skäcken med massa vitt och två blåa ögon.


  Färg är fint ;-)


  Aha, är det en till nu? Jag pausar lite.


  Två sötnosar på samma bild.


Allt handlar inte bara om hästar. Vår lille Tagg har nu börjat ta sig runt. Att sitta still är inget kul längre. Krypa kan han inte men i går rymde han från sin lekmatta och tog sig längst in i hörnet bakom sofforna. Backandes!


  Här hittade Arvid honom, mellan soffan och bordet. Nu får man passa sig för ett tu tre kryper han. Grind måste upp på 2:a våning NU!


  Tage har även lärt sig att spela på munnen. 


I dag är jag tokförkyld och det dunkar i hela huvudet, värker i kroppen. Tages näsa är som en öppen kran. Suck, jag avskyr att vara sjuk. Jag är till och med så dålig att jag inte orkar rida. Hoppas på lite lättnad i eftermiddag så jag kan ta en tur på Leikna. Vi skall ju göra vår tävlingsdebut på torsdag så det kan väl behöva ridas!


I morgon kommer Suss och då skall jag rida om det så skall vara på ett gäng alvedon :-D  Alvedon eller Sparris, det kvittar väl. Båda är lika smala och bleka :-D


Nähä nu skall jag ta en dusch.
 
ANNONS
 
Ann

Ann

10 maj 2010 10:32

Åhh så underbart! =) Vackra bilder! Gud vad jag saknar er! =D
Kram

http://missanmy.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

10 maj 2010 11:49

Tack!

Och vi saknar dig också! Speciellt damen på din bild. Funderar skarpt på om hon kunde åka till dig. Hur ser det ut för dig i sommar med bete och så. Vad kostar det?

Kram

http://milasa.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lotti

10 maj 2010 18:12

Vad fantastiskt duktig du är på att ta bilder!!! Vilken UNDERBAR bild med alla benen i luften :-D Din blogg är apselut världsbäst! På onsdag åker Viking på sommarkollo till Falkenberg hela sommaren! Puss&Kram Lotti

 
Ingen bild

Anonym

12 maj 2010 15:11

vart ligger hingsthagen??

 
Ann

Ann

16 maj 2010 09:43

Jo här finns det bete så det räcker. =)
Jag kommer o betala 300kr/ månad för bete.
Hade jag haft råd o köpa massa stolp o tråd hade ja haft gratis bete.
Så du tror hon går tom i år?
Kram

http://missanmy.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Louise

16 maj 2010 19:50

Lind har fått sitt föl nu :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se