Direktlänk till inlägg 8 maj 2010

De minsta på plats!

Av Åsa Jensen - 8 maj 2010 17:39

Nu är det inte mindre än sju ettåringar i hingstarnas sommarhage. Gramur som är 2 har många småttingar att hålla ordning på. Men snart får han hjälp och blir inte längre herre på täppan. Förhoppningsvis ser Hildir och Fleygur lika bra ut i sina sår i morgon så att de också får flytta ned till sommarhagen. Hildir, Fleygur, Tindur och Leiknir går kvar uppe vid vinterhagen, men har fått en gräshage som vi inte har behövt använda som vinterhage i år.


Här är lite bilder från när vi släppte in Mia och Josefins hästar, Grindur och Gylfi.


Vilket killgäng!


Tjoho här kommer vi!


  Hrm få se nu. Hur rör sig hästarna? Är det något att spara på   


  Full fart är det i alla fall! Krummi har gasat upp.


  Birgittas söta fux med en blixt i pannan. Men förlåt Birgitta, namnet har fallit ur hjärnan.... Men jag minns att Frodi är isabellen. Som ni skymtar bakom.


  Krummi och Gylfi latjar lite. De är båda två Gulsvarta. Det syns tydligt på Krummis ljusa tussar i öronen.


Två "svarta" och en fux.


I morgon kommer katten bland hermelinerna. En nordis som är 1 år. Spännande och se hur han tycker om alla dessa ultussar :-P  Kommer de överfalla honom?


I dag blev det bilder och lite text. Hepp nu skall jag duscha och sedan så småningom bege mig till Slangtorksvägen och käka smörgåstårta. Vi firar två födelsedags"barn" men den ene är "fast" i en bil med min sambo. Tysklandsresan drog ut på tiden en aaaning. Massa folk och trafikkaos. Det gör inget killar, jag kan äta för er också!


/Åsa     

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tanja

8 maj 2010 17:56

Så fina!!!

 
Ingen bild

Bettina

8 maj 2010 18:05

Härliga bilder på pojkarna nu har dom kul;)hoppas min loftfari stannar i hagen

 
Ann

Ann

9 maj 2010 11:17

Mysiga bilder du fått! O Sicka härliga färger ni har på de små liven! Roligt o se! Måste komma ner snart o kolla på allt!
Kram

http://missanmy.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Emma

10 maj 2010 21:13

Rökkur heter han! :) Kan förstå att det är svårt att hålla reda på alla namnen ;) kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se