Direktlänk till inlägg 19 mars 2010

En 10-åring i huset!

Av Åsa Jensen - 19 mars 2010 16:17

Jag kan inte fatta att det snart är 10 år sedan Arvid såg dagens ljus i Kristianstad. Den dagen var det strålande sol och +17 grader i solen. I dag tio år senare ligger det snö. Blöt snö men fortfarande täcker det åkrarna och gräsmattan. Givetvis blev det skönsång och paket på morgonen. Han var mycket nöjd med sina presenter. En ny annorlunda Bakugan, Lego Powerminder, nytt spel till Nintendo DS och en Tildanalle som han önskat sig. Jag har sytt den i smyg på kvällarna när han lagt sig. Tage var lika glad som Arvid över paketen. Men hans glädje var över de roliga snörena!

  En nyvaken 10-åring och en mindre nyvaken 6månaders i full fart med att öppna paketer.


I tisdags var "Underbara Suss" här. Jag har döpt om henne till det. Hon får en med enkla medel att jobba rätt och hästen blir (så småningom) som smör under en. Jag skulle behöva henne varje dag som sagt. Men jag försöker framkalla hennes röst att det faktiskt ÄR en tävling. En tävling som går ut på att Spænir hela tiden skall göra som jag vill. Han skall flytta minsta lilla hov precis i den riktningen jag vill. Och gärna tidigare än efter 45 minuters ridning :-D  Första ryttaren började kl 13. Jag hade packat fikakorg och kamera. Typiskt nog tog batteriet slut i kameran efter jag hade tagit bilder på de första två ryttarna.

    

Vackert väder hade vi.


 

Suss instruerar Barbro T hur hon kan få Dísa att tölta rent.


Grima och Anita kämpar på.


Synd att den dumma kameran inte hade batterier. Camilla var här och red. Hon lånade Leira. Det gick så himla bra. Leira var lika positiv som vanligt och hon tuffade på som bare den i paddocken. Man kan inte tro att det nästan är 4 år sedan hon var igång. Jag ser fram emot att rida henne efter fölningen i sommar. Nu skall hon få bli ridhäst igen har jag bestämt.


Jag längtar till nästa Sussträning. Det är så kul med alla som kommer hit och rider, pratar och har det mysigt. Vilket gött gäng vi är! Irina, nu väntar vi bara på dig också!  :-D  och dig med Louise. Hoppas axeln är läkt snart.


Müsli som har hittat en ny hobby. Springa upp på stegen, kliva runt på taket, hoppa ned på balkongen och sedan vill hon in genom balkongdörren och ut genom vanliga dörren. Gulliga lilla Müsli du är så påhittig.


*fniss* Just nu "Slåss" Anders med Kira. Hon skall in i duschen och det hatar hon. Man tycker att en Labbe skulle gilla vatten. Jo det är ok med vatten när man apporterar, men duscha det är för människor!


Nähä nu skall jag ut och göra stallet!


Kram på er

 
ANNONS
 
Ann

Ann

19 mars 2010 17:48

Stort Grattis till stora killen! =D
Härligt det låter, skulle lätt varit med o tränat med er!
Saknar er!
Kram

http://missanmy.bloggagratis.se

 
Carin

Carin

20 mars 2010 08:03

Tänk att dom är 10 år nu!!! Våra skruttungar!!! :D Ja förstås, Matilda har ju två månader kvar...

Suss-träningarna är verkligen super!!! Vi längtar redan tills nästa gång!!!
Kraaam

http://www.carinifinabo.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Irina

21 mars 2010 17:04

Hej! Jo, jag är på gång nu.Ludde har fått nya skor, så vi får se om jag är med nästa eller gången därefter. Louise får nog vänta lite till men hennes barnbarn kanske kommer på Embla. Ha de bra! Irina

 
Therese

Therese

25 mars 2010 13:36

Ja, jisses - vad tiden går. Är ju lika längesen jag spenderade all ledig tid som hjälpande hand och alltiallo på Kvarnbacka.. ;)

Alltid samma slagsmål med Atlas här hemma. Den fjärdedelen Labbe som han är uppbyggd gör inget annat än att dränka sig i Väddökanal så fort vädret och vattentemperatur tillåter. Men Gud Förbjude att bli indragen i duschen och lukta bananschampo när matte är klar. :P

Härligt med träningar.

http://aetlun.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se