Direktlänk till inlägg 15 mars 2010

Det vita är kvar ute...

Av Åsa Jensen - 15 mars 2010 11:50

... åtminstonde där inte solen har kommit åt och värmt. Så jag njuter fortfarande i fulla drag. Det är helt ofattbart vacker och härligt ute nu. Takdropp, dagsmeja och äkta kramsnö på dagarna. Men i natt hade vi -10 grader så det fryser till under natten. Det är stenhård skare där inte solen värmer.


I lördags förmiddag hade jag och Arvid en underbar ridtur tillsammans i det vackra vädret. Vi tog våra springare Spænir och Dísa. Till och med kameran fick hänga med ut. Jag tog bilder på Arvid och filmade en liten snutt i ena galoppbacken. Jag håller som bäst på att ladda upp den på Tuben.


  Arvid går på skaren bakom stallet.

Arvid och Dísa.


Så nu är den uppladdad!

http://www.youtube.com/watch?v=sieoelycBgg


Lägg märke till hur Dísa och Spænir passar på att hälsa på varandra i slutet!

Allt är filmat och plåtat härifrån:

Sparrisens härliga mansvall och gulliga spetsiga öron.... gullligulligull

Eller Snuskhäst, som Arvids kompis Petter kallar honom. Vadåååå man måste faktiskt visa upp vad man har för brudarna :-D

I tisdags åkte hela familjen till fotograf Wiwi och poserade. Jag har i dag tittat igenom bilderna. Herregud vilka bra bilder hon tar. De blev riktigt fina och man vill ha dem allihop. Givetvis blir det snordyrt så nu får vi försöka komma ned i antal bilder. Men några svartvita förstorningar skall det allt bli! En bild på väg till fotografen kan jag bjuda på :-D


  Lillemannen laddar inför sin första rikitga plåtning :-D


Dagarna är fyllda med barn, hästar och bröllops förberedelser. Men nu äntligen är korten färdiga. Jag har packat alla i kuvert och nu i dag skall de postas! Oj det pirrar i magen bara jag tänker på det.


En del av korten i väntan på knytning och nedstoppning i kuvert!


I morgon kommer bästaste Suss hit och har träning. Vi är hela nio stycken som skall rida i morgon. Så är du nyfiken på hur Suss jobbar och vi ser ut på hästryggen - kom hit och titta! Det sägs att vädret skall bli lika fint i morgon!

På tal om träning så har jag börjat rida för Linnéa Vas. Mycket givande och jag ser fram emot nästa gång!


Våren är i antågande och även hästarnas fölning närmar sig. Inte än men nu går det fort. Spännande, spännande.


Nähä nu skall jag väcka lillemannen så vi kan ge oss ut i solskenet.


Kram på er alla!

 
ANNONS
 
zaida

zaida

15 mars 2010 12:07

håller med, vädret är så härligt !

http://zaida.devote.se

 
Ann

Ann

15 mars 2010 12:22

Härligt det ser ut! Ja vi har precis likadant väder här i norr! =)
Ja nu kommer snart allt liv tillbaka o fölen springer o busar i hagarna!
Vilket datum har ni bestämt att ni ska gifta er på? Så spännande! All lycka till er!
Stora kramar till er!

http://missanmy.bloggagratis.se

 
Affi

Affi

15 mars 2010 17:09

Åhh vad härligt det ser ut när Arvid kommer ridandes. När bebis kommit så måste du lova mig att jag får ta en tur.

Du behövde ingen hjälp med korten förstår jag, så nu går jag och väntar och gluttar i brevlådan :P

Kram

http://:grodansdagbok.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se