Direktlänk till inlägg 10 februari 2010

En levande gård!

Av Åsa Jensen - 10 februari 2010 11:07

Ja nu börjar gården bli mer levande på både ljud, djur och happenings :-D

I går var jag och hämtade hem en ny tupp, Biffen 2. Vår Biff gick ju hädan här i höstas tillsammans med flertalet av våra hönor och kycklingar. Mycket sorgligt! Biffen II har en ljuv stämma som han gärna trumpetar ut. Härligt!


Klockan två drog lektionerna för Suss igång. Det var Anita som hade premiären. Hon och Grima var mycket duktiga. Pass nummer två stod jag och Sparrisen för. Med Suss hjälp hämtade vi hem alla kunskaper som Max har satt i honom. Mjuk och följsam blev Spænir och jag nöjt av att rida. Nu längtar jag redan till i mitten på mars då hon kommer igen. Efter mig kom Barbro T, Erika och sist och även minst ;-) Matilda och Ronja. Såå gulliga!  Nästa gång blir vi minst tre till som skall vara med. Åh vad roligt det är när det är liv och rörelse här!


  Suss instruerar Erika och Teuntje.   Erika och Teuntje. Lina skrittar av Disa efter mormor Barbro ridit ett pass för suss.


Jag har säkert sagt det flera gånger innan och jag säger det igen. Vi bor i paradiset. Det är så vackert ute nu att man tappar andan. All denna vackra snö. Jag fullkomligt avgudar vinter, kyla och snö!

    Utsikt från köksfönstret.

Man får en känsla att man bor i fjällen här uppe på kullarna. speciellt på kvällen när man ser hela byn nedan.


Givetvis har jag även lite barnbilder att bjuda på. Vår lille Tage växer och frodas. För varje dag kommer han på något nytt han kan göra. Allt ifrån ljud till rörelser.

Brorsorna tittar på barnprogram.  I sittvagnen för första gången.  Gröt med blåbärspuré är mumma!


Eftersom vi är många som kan rida för Suss på dagarna finns det möjlighet att klämma in några fler. Så är du sugen att vara med, hör av dig. För tillfället är vi några med Islandshäst, en Frieser, en Shettis och nästa gång kommer en arab att vara med. Alla är välkomna och det passar ALLA! Oavsett ålder, ras, kunskapsnivå, och inriktning.


Ha det gott och njuuut av det vita vackra.


Kram Åsa  
ANNONS
 
Ingen bild

Carin

12 februari 2010 10:10

Visst bor vi i Paradiset!!! Det är helt fantastiskt vackert! Och så har vi ju sååå trevliga grannar oxå!!! :D
Superroligt med lite verksamhet på "hemmaplan"!
Kram Carin

 
Ingen bild

Anna från Örebro

13 februari 2010 08:33

Hej, vad söta dina barn är! Åh, planerar ni bröllop? När blir det dags? Jag lämnar min email så vi kan försöka ha kontakt okej? Har skickat mejl men vet inte om den kom fram...
Här är mejladressen: pyret740@hotmail.com
Hör gärna av dig när du har tid.. Vore kul! Kanske komma och hälsa på dig o din fina familj! kram så länge!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se