Direktlänk till inlägg 2 februari 2010

Heeeej! *vinkar ivrigt till alla*

Av Åsa Jensen - 2 februari 2010 11:18

Ni kommer ihåg mig va?

Jag vet att jag för tillfället är en aning dålig på att blogga. Men just nu går min tid åt att elda, fodra alla hästar och barn, bära vatten, se till att bilen startar när man behöver den och framförallt RIDA!


En och annan timme går åt att planera bröllop också! Så himla roligt det är. I går kväll gjorde jag en beställning till Pandur. Inbjudningskorten måste ju ut så fort som möjligt.


Alla hästar mår toppen och verkar trivas i vintervädret. Men oj oj vad det går åt hö! Två hästar har åkt, Skugga och Flingan. I alla fall Flingan kommer tillbaka till sommarens bete. Flera har redan bokat in sina killar till sommaren igen. Det skall bli så roligt att återse dem alla. Och ja, Marie du har stående plats till så många du behöver :-D. Men än är det några månader kvar till betessläppet. I morse tog jag några vinterbilder i två av hagarna. Tindur är nykomlingen i hingstflocken. Han behöver äta upp sig och leka med snälla kompisar. Leker och äter gör de för fullt så det skall nog ordna sig.


 Tindur och Hildir gnabbas.

   Kira kan inte låta bli att hänga på killarna när de tar en busrunda.

   Leiknir älskar att jaga Kira. Nu blev det för mycket så hon flydde ut under staketet.

    Hej mamma! Jag vill inte åka hem, har det bra här, hälsar Tindur.


Tjoho vad vi har kul i snön.


Och så några bilder från stohagen.

  Det har varit öfsadröpp


Finabo ladugård från framsidan. Hästarna har sin ligghall där inne.


Söta Lind med sin runda fölmage.


På led kommer de för att hälsa.

     

     

Rösk har varit vid vattenhålet.


Det börjar dra ihop sig till träningar i vår paddock. Först ut som tränare blir Suss. Hon är toppen så vi ser fram emot detta. Kroppsmedveten ridning handlar det om. Vi drar igång i mitten på februari och det är en gång i månaden. Någon plats finns kvar för den som är intresserad.


Det är även snart dags för oss att äntligen starta upp med barnridning. Antagligen blir det en gång på helgen och en vardag. Även här har vi några platser kvar. Är du intresserad så hör av dig via mail, telefon eller Facebook. Hästarna är givetvis 100% trygga, snälla och inte att förringa - underbart lurviga ;-). Paddocken är nyplogad och dammen har blivit en vacker skridskobana. Så för storasyskon som inte vill rida är det läge att ta med skridskor, snowracer eller pulka. För här finns också pulkabacke.


Här kommer givetvis några rader om Prinsarna i familjen.

Storprinsen åker skridskor och är nu riktigt duktig. Bygget på snökojjan pågår för fullt. Lillprinsen har inte fått vara ute så mycket nu när vinden har varit så kall.

Han är inne och charmar oss alla istället.


  Båda brorsorna hade sömnproblem i måndags. De hamnade i vår säng och vips så nanade dem.


  Tage älskar sin kula han fick av min moster Bittan. Den är sååå spännande.


Mums... lite duk har väl aldrig skadat :-D


Dra på trissor, jag fick skrivit färdigt hela inlägget utan att Taggen vaknade, vilket han alltid brukar göra annars.


Ha det gott vänner och vi hörs igen!


Inlägget är modifierat i dag 8 februari. Min vänn Ann uppmärksammade mig på att det inte går att kommentera. Ve och fasa... så kan vi ju inte ha det. Kram på er

  
  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se