Direktlänk till inlägg 6 januari 2010

Vinter i paradiset

Av Åsa Jensen - 6 januari 2010 16:09

Vinter har varit här sedan innan jul men nu kom det också en massa snö. Det är så vackert vitt ute. Underbart att sitta inne och känna värmen från kaminen sprida sig, titta ut och se snön yra runt husknuten. Jag säger som Arvid. Det är som att bo vid skidbacken här. Han menar att när man tittar ut mot byn ser det ut som en belyst skidbacke. Det är gatlyktorna som slingrar sig upp i backen vid Risma som ser ut så. Underbar vy för en skidtokig familj.


Här är två bilder från i dag. Är det inte vackert?

   

Tittar ut igen genom fönstret. Ser att lampona på hockyrinken är tända. Säkert är det fullt av åksugna barn där nere trots kylan. Åh vad jag längtar efter min store prins. Han är hos pappa och skall stanna där tills på söndag. Lill Prins Bus ligger här bredvid mig i soffan och sparkar på mig.


Jul och nyår har varit full med mysande med vänner och familj. Härligt. Nyår firades hos Martin i Prästgården. Vi var nio glada (10 med Taggen) som firade in det nya året och decenniet. Mycket kul och full fart! Ja jisses som Tages farbror kunde dansa. Martin du är Kung! Vi har tyvärr (eller bra...) inga bilder från festen. Däremot gick vår nya videokamera hårt.


Vi har även hunnit med glögg och köttfärspaj hos Carin, Mårten och barnen. Lika mysigt och roligt som vanligt! Fredrik på Skogslund var här och käkade kvällsmat häromdagen. Kvällen blev sen innan han rullade hemåt. I går var vi hos Jan och Marléne och åt mycket gott. Givetvis hade vi trevligt också! På lördag åker vi till Anders kusin och hennes sambo och deras två små barn. Jag njuter av att umgås med så goa vänner. Ni är toppen alla! Kram på er!

 

Tage och Othilia i soffan.


Måste ta en paus.Taggen skall ha käk. Återkommer

 
ANNONS
 
Ann

Ann

8 januari 2010 15:04

Åhh ni har det så underbart!! Ja visst e det underbart med snö o vintern om det inte e så kallt som det e här.
Ta hand om er!
Kram på er!

http://missanmy.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anna från Örebro

11 januari 2010 13:01

Hej, Men vad söt Tage var! Jag visste inte att du var gravid igen med ditt andra barn! Har försökt att skicka dig mejl men syntes väl den kom väl inte fram..
Vi måste få kontakt igen! Vore kul. mejlen är annasundstrom@comhem.se eller pyret740@hotmail.com

Sköt om er alla i familjen! Och GRATTIS!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se