Direktlänk till inlägg 17 november 2009

Spænir är hemma!

Av Åsa Jensen - 17 november 2009 10:54

Hurra nu är min älskade "Sparris" hemma.

Han är så fin min hingst. Vid första anblicken när jag kliver in genom dörren till stallet tänker jag att det är Leikna. De har lika fina, stora, snälla ögon. Men man ser direkt på kroppen att det inte är hon. Han är så mycket smäckrare och har en snygg halsansättning (förlåt Leikna). Men man kan ju säga att det inte är som att rida sto... hrm. Jag hade glömt hur det är att sitta på en unghingst som är precis nyinriden. Lustigt, för förra gången jag gjorde det hade jag också en ganska nykläckt bäbis. Den gånger var det Arvid och hästen var Ótur. Gick det då skall det väl gå nu. En dag i taget, en strid i taget. Men här är ju ston överralt - känns det som i alla fall. Suck!


Bilder kommer... Men han är ständigt skiten och vädret är trist. Kanske det går att knäppa en bild så småningom ändå.


Snart är det kurs för Max igen. Efter kursen åker Lilla L till sin extramatte och syrra i Falkenberg. Hon kommer ha det som en prinsessa. Karameller när man kommer i hagen, karameller när man har ridit och när man är söööt. Nybäddat varje kväll och god ridning. Kan man ha det bättre? Klart att vi kommer sakna henne. Men för att jag skall rida Spænir måste Leikna åka. Annars tar jag henne i första hand. Jag känner mig själv *ler*


Sadelkammaren är nu grundmålad och den kommer inte att bli vit. Den blir Leira-/Leikna- och Spænir-färgad! Eftersom sadelhängarna är svarta och listerna blir vita så går hela sadelkammaren i deras färger. Nördigt. Tja absolut :-P  Men vad gör man inte för kärleken!

Ni vet min andra hobby, att sy. Nu har jag fler bilder. Inför jul håller jag på med Hjärtan På Tråd. Jag har en del beställningar som snart är färdiga. Är ni sugna går det bra att beställa. De kostar 25 kr/hjärtan och vanligast är att ha fem hjärtan. Här ser ni ett exempel. Ni kan välja färger helt fritt, eller låta mig välja.


Och i förbifarten blev det en liten julmus också :-) 

 

Nähä nu vaknade Tage.


Ha det gott mina vänner!  
ANNONS
 
Ann

Ann

17 november 2009 16:43

Underbart skoj att han blivit så fin sparrisen! =) Åhh jag måste se till o komma ner snart o hälsa på ju! =)
Stora kramar

http://missanmy.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lotti

17 november 2009 16:44

Får jag komma och hälsa på nån dag?

 
Ingen bild

Åsa

18 november 2009 08:19

Ann och Lotti, ni är välkomna när som.
Vore jättekul att träffas.

Kram kram

 
Ingen bild

Carin

20 november 2009 09:26

Ohh, vilken söt mus! Framför allt snyggt tyg! ;-) Nu är jag sååå sugen på att sy lite till, kanske ngn dag i nästa vecka?
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se