Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Olika slags kärlekar.

Av Åsa Jensen - 9 november 2009 14:18

Ja tänkt vad många olika slags kärlekar det finns här i världen. Det är toppen för då finns det ju en för alla. Själv är jag kär i många. Min familj, min symaskin, min kamera och framförallt mina hästar och då i spetsen Leikna. Hon är den bästaste av dem alla. Jag vet att jag tjatar om hur underbar hon är, men det är bara för att hon är det!


I dag red jag henne i paddocken med Tage i vagnen. Efter fem minuter började han skrika och vi gick ut och jag vaggade vagnen med foten (allt för att slippa kliva av). Ytterligare en gång ganska snart efter fick vi göra samma procedur. Vi skrittade på volt och tjohej  - Tage börjar skrika. Då går min smarta häst ut och ställer sig vid barnvagnen utan att jag styrde henne dit! Bäbyn är vaken - nu skall vi vagga....  Efter lite kraftigare vaggning, men inte tillräckligt för hjärnskakning, somnade han och sov alla tre ridpassen igenom. För efter Leikna var det Skuggas tur. Hon är sådärglad på mig, jobbiga människa som alltid skall bestämma. I dag fick vi några töltsteg som jag var nöjd med och då va ridpasset slut! Jag fick även för mig att ta Dísa. Ojoj det måste jag göra regelbundet. Hon är stel som en planka men svarar riktigt bra på tillridning.


I dag har hästarna fått stå inne och käka mellanmål. Annars blåser all mat bort för dem och det är ju elakt.


Tage och jag tog som vanligt en tur till sto- och hingsthagen. Kameran var givetvis med i dag när vädret är ok. Typiskt nog räckte batteriet bara till tjejerna. Killarna får fastna på bild i morgon istället.


 

-Mamma Lena! Här är jag! Mamma Åsa sa att du ville se hur snygg jag blivit.


Sötaste Villimey!

  

Busan vill gäääärna krypa in i kameran.


  

Senaste tillskottet i stoflocken. Vackra Rösk som nu vid 28 års ålder skall bli pensionär. Är hon inte vacker!


Givetvis tog Leira täten och rusade, med hela flocken efter sig, mot ligghallen. Matte Åsa= kraftfoder inne. Mums!

Jag och Tage har inte lika lätt att rusa som de. Vi knallade på grusvägen och hästarna väntar på att vi skall gå runt och in i stallet.    


Hela stoflocken som väntar på oss.


Tage växer och frodas. Precis som sin mamma och pappa gör han sig inte på bild *skrattar*. Här kommer lite uppdatering på hur han ser ut i dagsläget.

Tage och storebror Arvid. Mina älskade "gubbar".  

Taggen i egen hög person!


Renoveringen/ombyggnaden av stallet går framåt. Sadelkammaren är färdigsnickrad och nu är det mitt jobb att måla. Det blir en av mina två favoritfärger.... nej, inte rosa, utan VIIT!

Boxarna väntar vi på och när fronten har anlänt skall Alex mura upp mellanväggen. Längtar tills det blir färdigt.


Ha det gott vänner och vi hörs!


/Åsa   
ANNONS
 
lyckans smed

lyckans smed

9 november 2009 14:43

kärlek är livet.. sambo, dotter,quarterhäst mm..

http://www.lyckosmide.se

 
Ann

Ann

9 november 2009 17:10

mmm det finns massa kärlek! O Helt underbart är det!
Skoj o få se djuren o även lill killarna! =)
All lycka till dig!

Kram

http://missanmy.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lotti

9 november 2009 19:18

jag är kär i din blogg!!! (och i julmust)

 
Ingen bild

Åsa

9 november 2009 22:06

Gulle dig Lotti! Jag är smygkär i Julmust.

Jag saknar både dig och Ann.
-Ann, kan inte du ta din älskling och flytta hit.

Kram på er!

 
Ingen bild

Camilla A Thelin

9 november 2009 22:53

Några steg i rätt riktning! Tack för att du har tålamod och uthållighet med min tjurskalliga häst. /Kram Camilla

 
Ingen bild

Linda

10 november 2009 17:25

Kärlek ja.... Snart går det överstyr... Kan man dö av att vara för kär? SUCK.....
Vinnavinnavinna så fin så fin...
Trevlig kväll med grabbarna o den sjuka hm... mannen kanske man inte ska kalla honom.. Hihi..
Hörs imorgon!
Kraam på dig busfia

 
Ingen bild

Lena

11 november 2009 10:14

Vilken "liten" tjockis... måste komma ner snart lääängtar.
Kramizar

 
Ann

Ann

12 november 2009 16:59

Ja du det hade varit något o dragit med mig värmlänningen ner. Men han har ju fast jobb, så det blir svårt då... Men hade lätt kunnat flytta ner.. =)
Saknar er massa!

Kram på er!

http://missanmy.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se