Direktlänk till inlägg 25 juni 2009

Sakta, sakta och ännu saktare...

Av Åsa Jensen - 25 juni 2009 16:05

... ungefär som en snigel.

Ja det är mitt nya liv. Med dåliga blodvärden måste det gå så långsamt att man nästan somnar. Annars tuppar jag av! Det är en avvägning, att inte gå så sakta att man somnar, men inte heller så fort att man svimmar av. Jag som inte är någon soffliggare precis börjar nu känna min soffa mycket bra! Bilen har blivit min räddning, det som saknas är en permobil eller en fyrhjuling. Och då låter det ju mycket roligare med fyrhjuling.


Huset är ute till försäljning och det har varit en visning som blev lyckad. Nu återstår att se hur det blir. Håll nu tummarna för oss!


I morgon skall jag ta med kameran till hingsthagen. Tack och lov för Spænir som kommer när jag ropar och får då oftast med sig hela flocken. Speciellt nu för att gå upp och ned i hagen är inte till att tänka på! Som tur är har jag Barbro och Anders.


Stona var 20 m från där jag parkerar bilen i dag så jag passade på att kela lite med fölen och ta några bilder.


 

Bruðas lilla snäcka.


 

Ojdå helt plötsligt skulle det sovas. Krummi och "Snäckan" sover.


 

Det är en pustig dag i dag.


 

Lilla fröken blåöga ville helst krypa in i kameran. Men bli klappad är inte så noga. Snusa på kameran och mattes händer är ok.


 

Några springsteg kan jag väl bjuda på. Ja jisses Iðunn, vilken färg blir du?


Hoppas ni får en härlig torsdagkväll i detta vackra väder!


/Åsa
 
ANNONS
 
Ann

Ann

25 juni 2009 20:33

mmm... mitt hjärta! Ja så ni lyckades fånga henne, skönt det! =)
O hennes tös e sååå söt!

Men då Åsa du måste verkligen ta det lugnt om det är på detta viset!
Tur du får hjälp av Barbro o Anders! Synd ja inte bor kvar där nere då hade jag med ställt upp! 100 %. Lite långt bort nu tyvärr...

Idunn är bedårande söt o ser ut o bli en tuff brud! =) Helt underbart!

Kramar

http://missanmy.bloggagratis.se

 
paula

paula

26 juni 2009 11:05

Va rädd om dig nu Åsa!! Jag håller alla tummar och tår för er med huset och allt! Kram Paula

http://www.bloggagratis.madkullensislandshastar.se

 
Ingen bild

Affi

26 juni 2009 13:20

Näh det är inte roligt att ligga på soffan jag vet hur det är men av andra anledningar!! Men lite bra är det ju att du är sjukskriven...du kan ju njuta av SOLEN!!! Och vi hade det trevligt häromdagen, det får bli fler gånger i sommar!!

 
Jutta

Jutta

27 juni 2009 10:37

Idunn ser ju nästan ut att vara brunblack på dessa bilder....men de blå ögonen då....kanske gulgen som påverkar den färgen och då är det ju vitblack :-)
det ger sig väl.....

Vad jobbigt för dig med blodvärderna, bäst att göra som doktorn ordinerar....!
Blutsaft skall visst vara bra men kanske inte så jättegott ;-)

Ta det nu lugnt framöver...det är ju mycket som är på gång....

Kram Jutta

http://www.sproti.dinstudio.se

 
Ingen bild

Sophia

2 augusti 2009 21:21

Oj vilken skönhet Idunn är =) Ska bli kul att följa hennes uppväxt!

Inte kul att vara sjukskriven men hoppas att det snart blir bättre

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se