Direktlänk till inlägg 27 april 2009

Kvällsrapporten

Av Åsa Jensen - 27 april 2009 19:54


Jag började med hingsthagen och så här såg det ut när jag kom.

 

Mat och lugn.


Likadant såg det ut i morse när jag var där. Men Spænir och Pétur är svettiga och håller på att smågnabbas fortfarande. Glädjande nog är det ingen av hästarna som har en skråma! Petur har ett litet sår innanför underläppen och det är säkert därifrån blodet kom. Att tänderna sitter kors och tvärs på honom är ju en annan sak.... Ni vet hästar är ju som barn, de tappar sina mjölktänder. Urgulligt.


 

Lite spring i benen är det allt.


 

Skäckpegasus och Pétur.


 

Baldur, Jam Jam och Gramur. De går tillsammans hela tiden.


Efter hingstarna tog jag en sväng till stona. Där är det inget spring i benen eller bus. Bara mat som gäller. Men alla kommer gärna fram och hälsar och tar lite gos.


 

-Hej mamma! Titta vad grönt fint gräs jag har här. Jag längtar INTE hem igen. Puss puss!


 

Bruða tittar med sina otroligt vackra ögon. Givetvis har hon krupit ur sin grimma på inte ens ett dygn. Bushäst!


 

Mammas älskling. Drottningen i hagen! Hon låter sig väl smaka av det frodiga gräset.


 

Smilla är inte heller oäven på käket. Smilla, Vinna och Villimey håller i hop. De tre odräktiga småtjejerna. Bra att de har varandra.


Hej hej nu skall jag fortsätta med en utav mina alla hobbysar, att sy!


/Åsa 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena

28 april 2009 09:30

Vilken liten tjockis =)
Hon skulle nog behöva va med i hingsthagen ett tag =D.
Klart hon inte längtar hem hon har det ju hur bra som helst...tycker hon har ljusnat lite på kroppen??
Tack för bild!
Kramiz

 
Ingen bild

Åsa

28 april 2009 15:10

Ja det går ingen nöd på henne inte. Hon är rund som en julskinka :-D

Hon blir ljusar och ljusare tycker jag. Nu är hon gråare och inte så gulaktig i pälsen.

Villimey är en riktig liten mystjej.

Kram kram

 
Ingen bild

Anna H

1 maj 2009 18:21

Hej Åsa!


Jag har sett honom!

Hringur alltså. Han såg ursnygg ut, och det är förresten bilderna på de yra ungarna också.
kram

anna

 
Ingen bild

Ann

3 maj 2009 11:27

Hej!
Åhh sicka härliga bilder på alla hästarna o se dom på sommar bete!
Vackra Bruda! =) Gud vad jag saknar henne o här kommer det behövas häst kompis till vintern.. ;) Kanske skulle kunna låna Bruda när du ska vänja av fölisen.
Ja jag drömmer om henne var natt nästan. Kan inte sluta tänka på henne!
Härligt o se alla hästarna! =)

Kram

 
Ingen bild

Anna (som har fått din blogg som abstinens)

3 maj 2009 11:27

Vilka härliga bilder.... Våra isisar var lika glada till sin sommarhage men bara i 5 min, för sen kom de på att de var hungriga å ville äta.....Får gratulera till ett bra bebisdatum, min kommer den 7/9.. Men rida de funkar ändå, dock inte lika fort som innan....;)

 
Ingen bild

Tanja

4 maj 2009 11:57

Så fina och vadmycket gräs ni har! Fast nu har äntligen regnet kommer så nu börjar det nog växa här också.
Kram

 
Ingen bild

Åsa

5 maj 2009 15:47

TACK alla för era fina kommentarer. Jag blir så glad! Jag har massa fina bilder från i torsdags när Hildir och Ljoflingur kom till flocken. Förhoppningsvis hinner jag lägga upp dem i kväll.

Ann: Det är inte helt omöjligt då att Bruða blir värmlänning ett tag :-D

Kram på er

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se