Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Ljusar tider!

Av Åsa Jensen - 28 februari 2009 13:43


Nu passar jag på att skriva medans det verkar som om modemet funkar. Jisses vad det krånglar. Hoppar upp och ned hela tiden. Jag har inte fått mail på flera dagar. Något enstaka dimper in då och då. Men det får vi ordna efter Hemsedal. Vi åker i morgon. Men eftersom man har en hel del djur så måste man ha hus och djurvakt!


Jag rider inte så mycket nu. Saknar min Prinsessa i massor. Tänk jag trodde inte jag skulle göra det. Men tji fick jag. Leira och Litla-Mín är ju helt ok men inte som Leikna. De är ju runda och dräktiga. Leikna är ju i toppform med en underbar tölt! Hon blir kvar i Mölle tills vidare. Synd att ta hem en häst som varje dag gör fina framsteg. Hon har nu fem gångarter och kan kalla sig en äkta femgångare! Passen är fin och fyrtakten är borta. Det bådar ju gott inför bedömingen nu i vår. Liza min kompis skall förhoppningsvis också dit med sitt sto Karma. Mycket kul. Då får vi sitta där ihop och tugga sönder våra naglar och slita vårt hår om det inte går som vi hade tänkt :-D


Jag kommer ihåg hur jädrans nervös jag var när Leira skulle visas. Hur många gånger jag sprang på toan går nog inte att räkna. Anna Skúlason mötte mig några gånger och hon skrattade bara, frågade om jag var sjuk! Jo nästan, som en äggsjuk höna liksom... fast ännu värre.


Nu längtar jag till slutet av April och då  Hringur skall komma. Snygga goa Hringur. Det är liksom dags för en ny sagohäst på Milåsa.

 

Så här kan det ju gå till även här i sommar. Det är inte bara i Norge det funkar :-D


Denna mulen är mycket pussvänlig det kan jag lova...

 

Mmmm hästPrinsen...


Ni får ursäkta mig att jag är så pluttenuttig... För det mesta är jag inte sådan men i bland kan jag inte låta bli *skrattar*


Snart skall jag ut en sväng och jobba med Spænir och ta bilder på grabbarna tänkte jag.


Länsstyrelsen var här i torsdags och godkände stall och vindskydd! Jag skrattade när mannen från Länsstyrelsen ringde. Han skulle kommit i november.... nu är det ju nästan mars! De hade haft mycket att göra så det blev lite senare än beräknat. Allt var bra och vi fick beröm för smarta lösningar och att foderhäck, vatten och vindskydd var på olika ställen så hästarna naturligt fick röra på sig. Killarna kunde givetvis inte lämna dem ifred så de gick hela tiden i hasorna på Anders, Bengt och Leif. Maken till nyfikna pållar har jag inte skådat.


Nähä nu skall jag väcka Kira som ligger och snarkar och bege mig ut!


/Åsa
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se