Direktlänk till inlägg 3 februari 2009

Bilder på Prinsessan i Mölle.

Av Åsa Jensen - 3 februari 2009 19:21


Härliga Regine är i Mölle tillsammans med Suss. Helt plötsligt blir Regine arbetslös och hittar då en liten sockerponny i hagen som hon kan greja med. Ja, inte vet jag vart alla dessa vackra attiraljer kommer ifrån, Tiara, örhängen och gulliga hårsnoddar. Har Regine en hemlighet, eller är det Ása som smyckar ut sig i hemlighet (allt för Max). Eller är det helt enkelt så att Suss är den som bär om kring på detta i sin ficka. Inte vet jag och inte spelar det någon roll heller. Kul är det och en lättrörd matte blev fuktig i ögonen av omtanken och att få se en bild på sin häst som redan är saknad, efter bara några dagar. Hrm hur skall det här gå. Trodde inte att det skulle kännas så här..... men nog babblat om detta. Tamtadam här kommer bilder...


Mammas Prinsessa visar stolt upp sina vackra smycken.


  

 Närbild på allt tjusigt. Ser ni att hon har fått clips-örhängen. Hoppas jag verkligen att det är. Annars tog det roliga slut *skrattar*


För tillfället har jag inget mer att tillägga. Ni kommer få sår i öronen annars :-P


Leira är avdammad och verkar njuta av att komma i första hand igen. Hon är pigg som attan men lite för stor mage för att vara bekväm att rida på. Grisepassen ligger för nära till hands om man inte jobbar hela hela tiden. Magen får ju liksom inte komma i gungning. Traven är som vanligt och det är ju tur.


På lördag skall jag på en riktig egotripp! Jag skall rida, rida och ridaaaa massa fina hästar. Svartvit, svart konstantskimmel, musblack ferrari (hoppas jag), svart och pussa på den underbara bästaste rödskäcken i hela världen. Givetvis skall kameran med så jag kan sitta hemma och titta på egotrippen. Det är ju inte allt för ofta det hinns med och att de är skodda.


/Åsa


 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda & Baggen

3 februari 2009 21:03

hahahahaha vad i hela?!!! Åsa leker du fortfarande med My little pony?? Så sött... Ska jag inte jobba funkar sön. perffa! kraam

 
Ingen bild

Åsa

3 februari 2009 22:05

Det är faktiskt inte jag utan Regine som var för gammal för My little pony då det kom. Antar att hon tar ut det nu istället :-P

 
Ingen bild

Carin

4 februari 2009 09:36

Det är ju underbart! Nu kan hon få bilda klubb med Ronja! Hon brukar ju få traska runt med rosa rosetter... ;-)Fast örhängen har hon fått slippa än så länge....

 
Ingen bild

Tanja

6 februari 2009 09:15

Nämen så SÖT! Jag vill också vara liten och kunna leka My little pony... :)
/Tanja

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se