Direktlänk till inlägg 1 februari 2009

Så kom kylan och vackert väder igen.

Av Åsa Jensen - 1 februari 2009 09:47


Härligt att titta ut i dag. Strålande sol -7 grader och lite lite vitt på marken. Inte så det täcker gräsmattan men det är vackert ändå.


Leikna är nu nerkörd till Max och Ása som skall grilla henne. Ása strålade med hela ansiktet när jag sa att jag verkligen vill att de skall rida pass på henne. Hon får gå i en hage och skrota över helgen så hon finner sig till rätta lite. Hon sa inte ett ljud när vi lastade ur henne, släppte in henne i en box. Hemma hos Max och Ása träffade jag en gullig tjej som jag kände igen. Hon har ridit med mig och Janet på drömritten! Kul att träffa henne igen.


Det har kommit nya kompisar till Spænir och Einfari också. Det blev så himla glada över att få fler killar att leka med. Min lille Fleygur kom hem igen, tillsammans med Pegasus, vårt nya tillskott! Snarpur från Navåsen kom till slut fram, efter krångel med bromsar på transporten. Snarpur och Fleygur är lika gamla och det blir ju kanon.

 

Fleygur, Einfari, Pegasus och Spænir.


 

Mmmm man måste noga nosa över en nykomling. Fleygur avvaktar lite.


 

 Pegasus och Spænir snackar lite.


Tyvärr hade jag inte kameran redo när Snarpur kom. Carina (Snarpurs matte) tog bilder och jag får säkert låna några av henne.


Pegasus verkar vara en trevlig kille med ett bra lugn. Nu skall han få känna sig hemma lite innan vi testar honom. Pia har skrittat på han och tömkört så vi kan ju se hur mycket han kommer ihåg. Han är 4 år precis som de andra två killarna. Han behöver trafiksäkras eftersom Pia bor i skogen och inte har så mycket bilar direkt. Men förhoppningsvis är han som de andra, bryr sig inte nämnvärt. Det återstår att se. Gullig och bussig är han i alla fall.


Hej hopp!


/Åsa


 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

1 februari 2009 16:05

Söt kille! Men du... Skulle han inte vara isabell....? Kram

 
Ingen bild

Åsa

1 februari 2009 20:17

Jo det hade jag för mig....
Men hans mamma är ju skimmel så han har ju skimmlat av kan man säga. Men gullig är han ju ändå :-D
Nu får vi ut och testa någon dag! Hänger du på?

 
Ingen bild

linda

3 februari 2009 13:10

jopp! vi kan väl ta det i helgen??

 
Ingen bild

Ås

3 februari 2009 14:32

Ja på söndag eftermiddag funkar. Lördagen skall helt ägnas åt en total egotripp till häst :-P

söndag är det kurs för Magnus L med "Sparrisen"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se