Direktlänk till inlägg 28 januari 2009

Proffsträning på gång!

Av Åsa Jensen - 28 januari 2009 12:08


Jo min älskade Leikna skall få åka iväg en månad på riktig träning :-D  För en gång skull tänkte jag kosta på mig en träningsmånad, ja inte mig då förståss utan Leikna (inte för att jag inte skulle behöva det men nääää). Men i slutänden är det ju även bra för mig. Jag har lagt en bra grund på henne, hon har styrkan och framförallt viljan. Nu är det dags att finslipa och förhoppningsvis plocka fram ökad tölt (utan spänningar) och pass! Dessutom är ju tanken att hon skall bedömmas i vår/sommar och då är det ju aldrig fel att hon får lite bättre träning. Vi har ridit pass, Leikna och jag, men ofrivilligt och ganska okontrollerat. Lilla damen tände nämligen på detta :-P  I dag skall jag packa hennes foder, täcken och framförallt Tiaran! Den skall ligga i en egen liten väska så den kan plockas fram till helgen.


 Leikna mot andra breddgrader...


På lördag kommer Fleygur hem igen. Snarpur som är en fin åring efter Spúni skall i samma veva flytta hem till oss. Han är på kollo här till och med hösten i alla fall. Förhoppningsvis kommer även Pegasus, en snäll go valack på 4 år att flytta till oss. Så till helgen fylls hingsthagen på en aning. Men i och med att Leikna åker en månad får Barbros Einfari flytta till stona ett tag. Hon skall börja jobba lite med honom. Dessutom får han sedan vara fadder till Litfari som snart är redo att flytta från mamsen.


Fy, denna veckan har jag varit slöööö

Ingen ridning sedan i söndags. Det är ju så förbaskat mörkt på kvällarna och jag är så dödens trött när jag kommer hem från jobbet att jag bara inte orkar. Ytterligare en anledning till att lämna bort Leikna. Hon  måste ju tränas! Leira och Litla-Mín är de som nu får sitt när Leikna är borta. För det blir ju ljusare och ljusare ute som tur är.


Ha det!
 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotti

28 januari 2009 19:22

Lycka till med din prinsessa!Det är tur att det blir ljusare för var dag för vem är egentligen sugen att rida i kolmörker efter en lång arbetsdag? Bara att hitta en mörkbrun häst i hagen tar emot...Men efteråt är det nöjt!!!

 
Ingen bild

Linda

29 januari 2009 17:02

Fräckt kort på sessan du! Hon ser annorlunda ut... Men ack så vacker... Får väl försöka ta ut den lilla busan L-M i helgen kanske... :)

 
Ingen bild

pia

31 januari 2009 22:47

hej åsa brukar sova vid laget men det tomt i hagen ,en liten tår i ögat,men han tyckte ju om sina nya kopisar no problem mvh pia

 
Ann

Ann

31 januari 2009 23:32

Ja så skoj o få sessan tränad! =) Hoppas allt går fin fint!
Saknar er!
Hur går det med mitt hjärta? Går hon bra?
Kram Ann

http://missanmy.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se