Direktlänk till inlägg 21 december 2008

Tack alla!

Av Åsa Jensen - 21 december 2008 14:08


Tack alla för alla sms, mail, telefonsamtal, kommentarer i bloggen och för alla fina blommor och underbara ord.


Ni skall veta att det värmer mig och min familj oerhört att veta att vi har så många som tänker på oss i denna svåra stund.


Vi tar en timme i taget och trots saknaden över mamma, mormor och svärmor hittar skrattet fram några gånger om dagen i alla fall. Det finns ju så mycket att må bra över här i livet att det blir för tråkigt och jobbigt att vara ledsen hela dagarna. Vi tar ledsamheten när den kommer och glädjen när den dyker upp.


Min mamma var en rolig och glad människa som hade velat att vi skulle skratta och komma ihåg henne som så. Ni som känner henne vet att hon kunde göra massa tokroliga saker som är helt underbara att komma ihåg nu.


Arvid säger ofta till mig att jag är galen och knasig - tack mamma det har jag fått från dig!


För tillfället hinner jag inte rida, julen står för dörren. Leikna har lite vila och snart skall Fleygur tillfälligt flytta till Pia. Fleygur är tuttgalen och suger musten ur Leikna. Finns inte hon till hands tar han Dísa, det andra stoet som har mjölk kvar. Han är inte lite fräck han! Nu får det vara slut på detta tuttande. Han flyttar till Pia för att lära känna Pegasus som kommer flytta hit om några veckor.


Nu har jag en hel hög ridna hästar, snart är det dags att ha turridning va?


Kram Åsa

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotti

21 december 2008 19:26

Ja jag väntar på din turridning och står först i kö!!!

 
Ingen bild

Åsa

21 december 2008 20:45

Härligt Lotti. Du får testa Litla-Mín, hon kommer du att gilla. Eller raca med Leira kanske....

 
Paula

Paula

22 december 2008 00:01

Ni är otroligt lika du och din mamma, och det är ju det man sedan bär med sig.
Som sakt, man lär sig nog aldrig att acceptera varför någon tas ifrån oss för tidigt, men vi lär oss leva med det.
Kramar till hela din familj, från min/Paula

http://madkullensislandshastar

 
Ingen bild

Annika

22 december 2008 10:37

Hej Åsa,
vill bara bara säga att jag tänker på dig just nu. Det är väldigt jobbigt att mista sin mamma. Saknaden försvinner nog aldrig. Din mamma var väldigt vacker. Hon dog alldeles för tidigt. Hoppas ni får en fröjdefull jul trots allt.
Kramar Annika Åkesson

 
Ingen bild

Lotti

22 december 2008 15:24

Man kanske hinner med båda ;-)
Ha det bra i jul (trots allt elände...jag ska ha min första jul utan en av mina systrar som dog i leukemi i midsomras.Man klarar mer än man för tillfället tror!)
Puss o kram vi ses nästa år!!!

 
Ingen bild

bittan

9 januari 2009 22:25

hej Åsa. Tack för en underbar o stämningsfull begravning som jag aldrig glömmer!! Har aldrig nånsinn varit så ledsen.
Alla minnen finns kvar! Kram-din moster Bittan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se