Direktlänk till inlägg 13 december 2008

Nu har vi vinter!

Av Åsa Jensen - 13 december 2008 15:58


Åh, jag älskar verkligen vintern, när det är riktig vinter, det vill säga. Kallt och snö skall det vara. Inte för att det är speciellt kallt i dag -1 grad och inte mycket snö. Men det är minusgrader och det är snö så det blir vitt på marken och alla träd är vita. Bara att njuta.


Jag och Barbro tog en tur på våra favoriter. Linda tittade förbi så lägligt att vi fick en fotograf för en gång skull!

 

Åsa och Leikna, Barbro och Freyja.


Efter det blev det en tur med Litla-Mín och Dísa. Litla-Míns första tur i snö och halt gick galant. Jag har nog aldrig suttit på en så stadig unghäst. Jag är mer van att det vinglas runt eller halkas så man (läs Leikna och Åsa) åker som en säl ned för backen, eller gör en snöängel. Litla-Mín är verkligen en trevlig häst. Hon är kanongo att sitta på även om hon är som en Finlandsfärja i skogen. Man måste svänga i god tid och hur lätt är det när man skall parera för träd. Mer än en gång har jag fått snabbt slänga upp benet bakom sadeln och upp på Litla-Míns rumpa. Jag vill ju inte bli ett ben fattigare pga klämskador. Tacka vet jag Leikna som är som en kvick racerbåt!  


Ni som har sett Litla-Mín när hon var föl och inte sedan.... Tamtadam här har ni henne som ridhäst.... 

 

Litla-Mín (som verkligen har fått helt fel namn...) och Åsa. På denna bilden har Åsa rättat till sin skänkelplacering. Givetvis rider jag i min nya sadel! *älskar den*


Nu skall jag ta plats vid symaskinen, mycket som skall fixas innan jul...


/Åsa

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotti

13 december 2008 16:31

Litla-Min ser ju ut som en ridhäst ;-)

 
MadkullaPaula

MadkullaPaula

13 december 2008 21:26

Va fin Litla min va!
Kul o se dig på bloggen igen.
Du hur går det med min tröja som utlovades 1880, beige med luva? Kram Kram paula

http://Madkullensislandshastar

 
Ingen bild

Milla

16 december 2008 21:07

Hallå gumman, kul att få se dig på bild här när man inte får se dig live....hoppas du mår "bra". *kram kram*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se