Direktlänk till inlägg 12 december 2008

Två av de sju dödssynderna har jag avklarat i dag

Av Åsa Jensen - 12 december 2008 19:30


Frosseri och Vällust! Tjoho vad underbart.


Jag har nämligen köpt en ny sadel och inte vilken sadel som helst utan en helt underbar Equipe. Jisses vilken underbar sadel. Den bästaste av de alla som jag har testat. Och nu har jag verkligen prövat en hel hög sadlar. Equipen satt som en smäck på Leikna och hon visade genast att den här var grejer det! Vilka rörelser det kom fram! Med hjälp av ett siliconunderlägg passade den även till Leira, Litla-Mín och Bruða (om hon går ned lite mer i vikt) och givetvis även till Spænir. Sadeln är ursnygg och gissa två gånger vart den bor..... givetvis i huset. Om jag fick bestämma så hade det varit i sovrummet, gärna i sängen. Men jag får allt visa lite hänsyn och inte dra på mig ytterligare en dödssynd, Högmod. Eftersom jag direkt känner att jag vill ha en Equipe till varje häst kan vi räkna på ytterligare en dödsynd, Girighet!  Att vara syndig är härligt! *skrattar*


Fick ändan ur vagngen och städade lite på kontoret. Tänk då tittade lilla batteriladdaren fram, den till systemkameran. Efter laddning av batterier tog jag en bild på Arvids adventskalender. Han är så nöjd så med sin kalender. Den blev färdig lagom till förra året i december. Den skall få följa honom och kanske även hans eventuella barn.

 

Ja inte vet jag om jag var toktrött när jag gjorde den eller om någon har varit och skojat med mig. För det är ingen ordning på paketen över huvudtaget. Det var det från början i alla fall :-P


I kväll blir det räkor, aioli och rostat bröd. Godis efteråt. Mmm godis är gott! Idol blir det också.


I morgon kommer bilder från inflyttningsfesten och kanske även hästar i snö.


/Åsa


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotti

12 december 2008 21:08

Då är det ju bara 5st. kvar att avverka!
Visst är det underbart med en sadel som man toktrivs med!! Jag har precis köpt mej en ny Dominus dressyrsadel (igen...)Vi ses!

 
Ann

Ann

13 december 2008 11:35

Hej!
Åhh så du har fått dig en sadel nu.. =) Härligt! Skulle med behöva mig en ny sadel men nu e det kris på allt.. =( Går inte så bra för mig... Muskur får lida nu när jag tog det här jobbet, o det mår jag inge bra av. Hade jag fått ett jobb här i närheten hade jag gärna tagit Bruda på foder.. Men nu funderar jag på o skicka Muskur till mor så han får jobba lite. =(
Ta hand om dig!
Kram o klappa mitt hjärta från mig... =)

http://missanmy.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se