Direktlänk till inlägg 20 november 2008

Familjekris!

Av Åsa Jensen - 20 november 2008 09:31


För tillfället känns det inte bra att skriva på bloggen. Jag vill att det skall vara kul för mina besökare att läsa bloggen. Man skall inte bli nedstämd av att läsa. Tyvärr är det så att jag för tillfället har svårt att fungera över huvud taget och än svårare blir det då att skriva bra här.


Min mamma opererades ju i maj och har varit ganska ok över sommaren. Nu är det inte så och det är bara en väg att vandra.... Tyvärr är det många år för tidigt men livet är inte rättvist. Kära bloggläsare jag tar härmed en paus. Men titta gärna i för vem vet när jag nästa gång skriver. Jag har mina stunder då jag har ork och lust...


Förrästen, är det någon som vill köpa Seiður, den häftigt tecknade skäcken. Köparen har backat ur säger hon och min ork räcker inte till att annonsera ut häst nu. Men vet ni någon skicka dem till mig.


Gulleplutten Seiður och mamma bredvid.


Kram Åsa

 
ANNONS
 
Ingen bild

Affi

20 november 2008 12:55

Usch lider med dig,Arvid, och din mamma (och övriga familj) Ta hand om varandra och hör av dig om man kan göra något för er!
Tänker på er!!
Många Kramar

 
Ingen bild

paula

20 november 2008 13:44

Hej gumman, förstod att de var nåt, då du inte svarat, jag känner så med er, och tänker på er.
Sköt om er så gott ni kan, och hör gärna av dig till mig om du vill komma en stund eller jag till dig för att prata,jag finns här för dig, dag som natt, bara ring. Jag vet, tro mig, jag har varit där,sorgen går inte över, man lär sig bara leva med den. Man fortsätter även om det inte känns så nu Åsa. Tusen kramar från mig och min familj!

 
Ann

Ann

20 november 2008 15:22

Beklagar verkligen!!!
Lider med dig och familjen.
Önska det fanns något man kunnde göra för att underlätta för dig..
Tråkigt att hon inte ville ha seidur. Önska jag kunde köpa dem båda.

Ta hand om er så gott ni förmår och glöm inte prata mycke, det behöver du!

Kramar från mig och Muskur.

http://missanmy.bloggagratis.se

 
Pernilla

Pernilla

20 november 2008 20:04

Jag köper gärna Seidur, hämtar honom tillsammans med Dreki.

http://www.eskilsbygard.se

 
Ingen bild

Agneta

20 november 2008 23:28

Känner så med Dig Åsa.
Kramar från Agneta Lundin
på Lillegården.

 
Ingen bild

Åsa

21 november 2008 08:56

Hej!

Åh vad ni är gulliga. Känner mig starkare när jag vet att mina vänner tänker på mig.

Tack alla för era sms, mail och meddelande i bloggen.

Härligt är också att Seiður flyttar med Dreki till Lerum. Där finns ju även Hildir och Ljoflingur.

 
Ann

Ann

21 november 2008 11:24

Ja vad skönt att det löser sig med seidur! =) Han är en skön prick...

Ta han om dig.
Tänker på dig..

Kram

http://missanmy.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Liza

21 november 2008 20:01

Vi tänker på dig/er!! Massor!

Liza m. familj i Askersund

 
Ingen bild

Lotti

21 november 2008 21:21

Tänker på dej och din familj! Vet tyvärr alltför väl att livet inte alltid är rättvist...Ta hand om er. Låååååång kram Lotti

 
Ingen bild

Stalltrollet

22 november 2008 11:51

You now where I am..... =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se