Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Lillebror har åkt!

Av Åsa Jensen - 31 augusti 2008 20:15


"Ensam" kvar står Spænir och skriker. Ja jag visste att det skulle bli sorgligt när Hildir lämnade oss. Men inte hur! Fina fina Hildir. Spænir gnäggade länge efter transporten hade åkt. Han stod vid utsläppet med vidgade näsborrar och bara gnäggade. Självklart kommer han över det. Men sorligt är det för de hade verkligen ett speciellt band. De är ju Leirahästar båda två. Men Hildir har fått en ny familj och bättre kunde han inte få det. (skulle vara här då *blink*)


Barbros Ljoflingur har ju flyttat med Hildir till Landvetter. Helenes kompis Camilla köpte honom. Här kommer en bildserie hur det är att lasta en 1-åring och en 2-åring!

 

Dansar du Helene? fniss finss...  Barbro är fram och jag och Göran är bak och "lyfter" in Ljoflingur som inte är så sugen på att kliva på. Fanclubben står kvar i hagen. Fotograf: Arvid


Ljoflingur är på och nu är det Hildirs tur. Men nehe nu hade inte Ljoflingur lust att vänta längre. Rycker sönder grimskaftet och kastar sig ut. Jag försöker både stoppa Ljoflingur och samtidigt hålla kvar Hildir som vill tillbaka till hagen.


 

Ok då började vi med Hildir och sedan var det många som hade lust att "lyfta på" Ljoflingur. Han hade inte en suck!


Stängt var det här! Killarna är klara för hemfärden till Landvetter.


Väl hemkomna ringde Helene och sa att killarna hade stått som ljus hela vägen hem och sprang nu runt i hagen och visade upp sig! Mycket skönt att de har varandra.


Jag blev ju lite snabbt avbruten igår då jag satt och smygbloggade. Jag hade ju skickat Anders till Skephult för att själv hinna duscha.... och mja kanske blogga lite... givetvis sa jag inget om själva bloggandet. Men i och för sig har jag världens bästa sambo så han skulle nog bara flina. Han känner mig vid det här laget. Vi cyklade som galningar till festen och hade kanon! Tack Linda för den goda maten, jag fick som vanligt matslag. Inte konstigt att jag börjar bli rund om rumpan och en cykelring som börjar gå mot bilring. Nej fy nu ryser jag. Måste ut och springa/gå eller i alla fall cykla!


Jag kan ju bjuda på två bilder från Maxkursen. Tyvärr är de bara från första passet och i gångarten skritt. Andra passet fick jag låna Regines sadel. Underbar att sitta i och passade väl hyfsat till Leikna. Hon skulle nog behöva en storlek vidare. Nästa gång tar Max med sin sadel så får jag testa den. Han säger att jag behöver en som hjälper mig att fixera bäckenet lite mer. Jag är ju överrörlig som han är så han vet vad jag pratar om och hur lätt det är att "tappa" ryggen. Max är min nya gud nu..... ni fattar det va?!


 

Med tungan rätt i mun och ryggen där den skall jobbar vi på. -Va? tycker ni hon har stora tuttar, Leikna altså ;-)  Mmmm mjölkbaren var välfylld.


Jag tycker Leikna bär sig riktigt fint nu!


Vid middagstid fick jag sms från Johanna att Fleygur snuttar på Bruða. Det är underbart att se hur stona tar hand om varandras föl. Bruða och Leikna är guld värda! När de är i hagen snuttas det på sin egen mamma. Men om någon mamma saknas tar man någon annans mammas tutte...


/Åsa
 
ANNONS
 
Ann

Ann

31 augusti 2008 21:25

Vad sorligt att se de åka men de får det super i de nya familjerna såklart!
O Leikna o Åsa ser ju riktigt bra ut på kursen! Bara fortsätta i samma stil! =)
Härligt att höra att även Bruda släpper till o tar hand om de andra när deras mammor inte e i närheten!
Muskur stod snällt i transporten hela 5 timmar upp o det var ett lugnt hälsande på de gamlingarna i hagen när han kom in. Sen lufsade de iväg för att kolla genom hagen.. Så han såg inte allt för ledsen ut att det var "stor" hästar...
Kram Ann

http://missanmy.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se