Direktlänk till inlägg 30 augusti 2008

Världens bästa Islandshäst....

Av Åsa Jensen - 30 augusti 2008 18:56

...heter Leikna!


Jasså, håller inte alla med mig?! Hrm det var märkligt. Nej skämt och sido klart att hon inte är det. Men för MIG är det så och det är ju huvudsaken. Vi var på kurs för Max i dag och det var fantastiskt bra. Han passade mig och Leikna mycket fint. Hon var så duktig och fick mycket beröm över hennes otroliga arbetsvilja och att hon så gärna vill göra rätt. Hon är mycket villig att vara till lags och gör det man ber henne om. Under Max blev hon en flott häst med bensprattel och fin resning. Han tyckte hon är mjuk och smidig. En rolig häst att jobba med! Mmmmmm jag vet *ler stort*

 -Om Leira ger sånna här hästar är det ju toppen! så sa han. Gissa vem som blev så stolt att hon höll på att spricka! Håll nu tummarna för att det är en Leira och Vestri tös som ligger i magen.


Nu hör jag att Anders och Arvid kommer hem. Shit jag som smygbloggar! Smet ju hem tidigare för att jag var såååå stressad och behövde duscha innan festen som är kl 19! Ja precis nu!


Vi hörs i morgon! Over and oute!


/Åsa

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

30 augusti 2008 20:39

Men va kul Åsa! Härligt med en sån bekräftelse. Men jag kan ju bara instämma med Max, du har fantastiska hästAR ;) O bra smak när det gäller detta ämne, lita på den. Det gör jag iaf =D

Ses imorn! Kram/J

http://blogg.bastic.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se