Direktlänk till inlägg 12 augusti 2008

Sommar och bad.

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2008 23:04


Jag vägrar ge upp tanken på att sommaren är över. Det är ändå bara i början av augusti. Det ÄR en sommarmånad. Därför åkte jag, Arvid och Kira iväg till Mjögasjön och badade. När vi väl hade kommit i (jag och Arvid, Kira doppade sig i första bästa bäck) var det faktiskt helt ok i vattnet. Nästan skönt. Tillräckligt varmt för att Arvid skulle simma och jag tvätta håret. Håret blir helt underbart när man tvättar det i en sjö. Mjukt lent och följsamt. Vi kan tillägga att vi badade innan det började regna.


Kanske underlättade det att vi hade jobbat oss varma genom att röja blivande sadelkammaren från taggtråd, taggtråd och ytterligare lite taggtråd. Nåja nu är det utröjt och jag känner mig nöjd.


I går hade vi finbesök. Willson var här och stormade runt med Kira på gräsmattan. Grannens Amerikanska Bulldog på ca 13 veckor. Hans gudinna är Kira och han är tålig som attan. En riktig biffig sak. Han blir stor men vår tjej är smidig som en katt. Han bara älskar henne och vad hon än gör så är hon den bästa!

 Willson visar sin underbara mage och Kira studsar över klumpedunsen.

 

Husse och Kira busar. Willson ligger som vanligt på rygg.


Pojkarna njuter av sin nya hage. Massvis med gott färskt gräs. De hinner knappt titta upp när jag kommer. Latte och Pètur mumsar medans Ljoflingur vilar.


-Hej matte! Vorbodi vill hälsa hem till kompisarna och matte. Maten är god och kompisarna busiga men snälla. Precis som man förväntar sig när man åker på kollo.


I morgon åker jag och Arvid till Varberg för att hälsa på morfar. Ta med cykel och badkläder! Det var min pappas "order". Givetvis skall cykeln med, vi får se om jag kommer ihåg att ta med mina badkläder *flinar*. Givetvis skall även kökortsboken med *muttrar trött*.


Leira är dräktig! Tjoho, Max ringde i dag och meddelade att pärlan är ultaljudad och klar. Hon tog sig på första och enda språnget. När de försökte igen var hon sur och bestämd. Nähä du Vestri här får du inte komma intill mer! Guldhästen, hon är som en klocka när det gäller dräktighet och fölning. Bäst att njuta av det istället för att reta mig på att hon inte kan ge mig ett sto till.... *ler*

 Så nu är det bara att fjäska med Anders eller pappa, eller någon annan med färdigt E-körkort så vi kan åka ned och hämta henne.


Gonatt på er!


/Åsa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se