Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Hingstflocken på nya marker.

Av Åsa Jensen - 30 juni 2008 22:18


Så äntligen var det dags för killarna att komma till hagarnas roys roys. Den är helt enkelt underbar. För att vara ärligt är vi så lyckligt lottade att få tillgång till dessa underbara hagar. Hästarna bara stortrivs och det är inte sån konstigt. Jisses så de sprang! Vi körde två vändor med transporten eftersom vi bara var tre. Jag, Barbro och Johanna. Spænir, Hildir, Einfari och Þruður fick åka trailer. De andra killarna gick vi med. Jag hade Latte och Pètur. De skötte sig utmärkt. Latte har fått upp tempot nu när man leder. Öronen spetsade framåt och nyfiken. Han är bara helt otroligt snäll. Som en stor Labrador, som Barbro uttryckte sig.


I dag när jag skulle kolla till killarna blev det så här:


Hrm, var kan de vara. Åsa får gå på hästjakt. Leta efter spår....


Som en sann Indian hittade jag ett dolt spår. Eller ja kanske inte så doltd men ett spår är det allt.


 

Nej inte är de vid "vattenhålet" heller.


Aha där långt bort skymtar jag mer än bara kor.


 Killarna har inte tid att prata utan är fullt upptagna med det frodiga gröna gräset längst ned.


En vy från stohagen. Helt lugnt då inget sto är i brunst.


Nu är det läggdags!


/Åsa


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se