Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

Ljummen förmiddag.

Av Åsa Jensen - 26 juni 2008 11:20


Inspirerad av att solen stack igenom och det var ljummet ute, tänkte jag att NU är det dags att tvätta! För en liten stund sedan hade jag hängt klart tvätten på sträcket och nöjd gick jag in. Men vad hände då??? Jo himmlen öppnade sig! Nu sitter jag här och tittar på min tvätt på strecket som blir blötare och blötare.... suck! Ja, ja den torkar väl. Men nästa maskin får hängas upp inne. Men det är så lyxigt att hänga ut tvätt.


Inga nya ston i brunst och nu är det mat som gäller för flocken.


I sluttningarna längs Häggåns dalgång är det frodigt gräs och härligt.


F


rån vänster har vi Björk, Sól och Tóta.

 

Spróti vakar över sina ston.


Här kommer Mora med en hälsning hem...
-Hej mamma! Jag äter så mycket jag vill *fnittrar*

 

Þraut står och funderar över om hon skall ta en tugga till eller bara vara. Ja, det är frågan.

 
En bild från hingstflocken. Latte och Mestari har inte tid att titta upp.


Hildir har hittat gott gräs i "gropen".


Nähä goa vänner. Nu skall tvätten upp.


/Åsa 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se