Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Jordgubbar och hästar!

Av Åsa Jensen - 24 juni 2008 18:56


Jag står och rensar jordgubbar i dag också. Det känns som om de aldrig tar slut. I och för sig är ju det bara bra, men det börjar kännas i ryggen att stå och rensa. I går blev det jordgubbssylt och i dag skall det bli saft. Flädersaften är nu upptappad i sina flaskor och skall ned i frysen. Mums, jag älskar flädersaft!


Hans och hans granne kom i dag med Tóta. Ett stort svart sto som nu går hos Sproti. Hon var också i brunst och Sproti blev överlycklig! Klart att man blir när det kommer en svart tjusig tjej som dessutom luktar mumma.

Frågan är som vanligt om det är för sent eller i tid. Nåja det får tiden utvisa (och lukten, hihihhi).


Þraut har hittat sin plats i flocken. Hon går gärna med treåringarna hon med. Det är en lugn flock och i princip inget gruff. Alla vet sin plats och Sproti har koll på dem!


Här kommer bilder från i dag! Några är tagna i motljus och lite dåliga. Ni får förlåta mig....


 Sproti hälsar på Tóta. Litla-Min mååååste ju bara vara med på ett hörn. Förvetnare häst får man leta efter. Men hon är så vänlig mot alla så det är nästan bara charmigt.

 

Hej och hå nu måste vi springa lite.

 

Nästan hela flocken vill vara med och titta eller hälsa på den nya tjejen. Några hann inte komma in i bild :-D


Jag har ju pyntat vår altan med lite favoritsaker som livar upp! Allt kan ju inte handla om hästar. Eller? Jag älskar pelargoner och har hela framsidan full av dem. Speciellt Mårbacka. Kockums saker är också en del av passionen. Just här är ju bara en skål med men jag har många fler saker och är ständigt på jakt efter fler.


Nej nu skall jag koka saft och fixa klart den innan vi går kvällsrundan till Sproti och tjejerna.  Ha det gott och lev flott!


Nej det var så sant. Jag glömde att berätta om en sak. Hildir är nu såld! Fina fina Hildir. *ledsen i ögat blir jag* Men jag är så otroligt glad för att det "trillade" en sådan underbar familj över oss och ville ha honom. Hildir har så mycket kärlek och han hittade en själsfrände i Robin. Jag är verkligen lycklig över att det blev så här. Kunde inte bli bättre. Jag kommer att sakna honom och kanske ångra mig, men nej det här blir finemang!


/Åsa

 
ANNONS
 
Paula Johsson

Paula Johsson

24 juni 2008 21:26

Vicken fin terass du har, vackra blommor, Kram Paula

http://Paula Johnsson

 
Ingen bild

Paula Johnsson

26 juni 2008 07:50

Skrev lite fel efternamn, du vet man har ju bara haft det i ett år, Kram

 
Ingen bild

Åsa

26 juni 2008 11:32

Herregud. jag har ju inte ens reflekterat över att du heter Johnsson. Men jag skall försöka komma ihåg det. Tack för komplimangen om terassen och mina blommor.

Kram Åsa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se