Direktlänk till inlägg 20 juni 2008

Glad midsommar på er!

Av Åsa Jensen - 20 juni 2008 12:29


I dag skal det firas midsommar!

Det blåser halv storm och jag börjar känna lite ångest över att vi skall sova i en segelbåt i natt. Ja, den ligger i hamn, men ändå! Jag som blir så lätt åk- och sjösjuk. Antingen skall man ta det lugnt med snapsen eller så inte.... hrm, undra vad som blir bäst. Känner jag mig själv så blir det på sin höjd en snaps under fruktansvärda grimaser! Hua vad illa det smakar.


Har varit på inspektionsrunda i samtliga hagar och tittat över alla hästar. Inga sår eller annat, bara lugnt och fint. Sól och Spróti står bredvidvarandra och kelar. Men han var inte intresserad av att betäcka henne i dag. Inte när jag ville i alla fall. Kanske hade de redan tagit sig ett nummer, vem vet!

Flocken är lugn och fin och inget bråk. Alla får vara med. Litla-Min vimsar runt och tycker det är superkul med alla hästar. Hon förstår inte syftet :-D


Nu skall jag packa för att "överleva" en kväll i seglebåt på Skaftö *skrattar*. Här hemma finns standbyfolk till hästarna. Men jag har önskat alla pållar glad midsommar och sagt att de skall ta det lugnt i kväll och inte dra till stan!


Hönsen är instängda i sin hönsgård och är mycket missnöjda med detta. Men jag vil ju inte att typ räven skall komma och käka upp dem nu när vi inte är hemma.


Må väl och ha en trevlig midsommar!


/Åsa

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria o Per-Åke (Sól)

20 juni 2008 15:07

Ha en fin Midsommar.Det blir förmodligen en lugn sådan för oss. Vi har sålt en Grönlandshundsvalp idag och varit hos Nökkvis ägare o veterinär på valpbesiktning mm i fm. Låter ju bra med sól och spróti.....
Kram från oss i Ånimskog

 
Ingen bild

Ann

20 juni 2008 22:51

Ja trevlig midsommar till dig med!
Min har baa varit lugn o alla hästar står snällt i hagarna! :)
Ha det super bra!
Kram Ann

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se