Direktlänk till inlägg 16 juni 2008

The MAN is here!

Av Åsa Jensen - 16 juni 2008 09:53


Örnen har landat!


Så kom då äntligen den vackre Sproti. Att han är fin på bild är en sak. Men gudars skymning vad vacker han är i verkligheten. Jag blev verkligen helt betagen av hans utstrålning, färg och flotta lyft. Han är en rejäl hingst med härlig resning och fin hållning. Nu skall jag sluta tjata och visa er bilder från kvällen igår. Han kom några timmar senare än planerat. Men vad gör det, nu är han här och redo att göra sitt jobb. Inga tjejer var för tillfäller redo men det kommer....I väntan på hingsten.


Sproti precis nyinkommen i hagen.


 
Sproti visar upp sig för tjejerna och oss.


Titta på mig så tjusig jag är.

 

Sproti försöker få Fenja att vara intresserad. Men icke sa nicke!


Ytterligare lite show för tjejerna.

Flickorna går upp på höjden.


Nej nu skall jag dra på mig rengkläder, gummistövlar och bege mig ut i hagarna för att inspektera.


Ha det gott i regnet *underbara regn*


/Åsa

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

16 juni 2008 22:29

Hej!!
Jobbade idag o var på jobb i Fritsla, efter det fick min kollega glatt åka med och titta på dina hästar.... Han ser ju jättefin ut!!! Synd att jag inte har något sto just nu....
Kram Stina

 
Ingen bild

Åsa

17 juni 2008 20:22

Helt rätt Stina! Man skall inviga sina kollegor i dessa vackra djur, vare sig de vill eller inte.

Om jag är hemma nästa gång får ni fika!

Kram Åsa

 
Ingen bild

Tanterna på hörnet

18 juni 2008 11:48

Nu hörs det att MANNEN har kommit.

 
Åsa

Åsa

19 juni 2008 08:38

Hej "Tanterna på hörnet" (men jag föredrar att kalla er "tjejerna på hörnet")!

Ja ni blev inte närmsta grannar med Honom men ni kan säkert se dem ibland. Dessutom höra som ni skrev. Kul att ni har hittat hit och lägger en kommentar. Det värmer mitt hjärta.

http://milasa.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se