Direktlänk till inlägg 30 maj 2008

Vill ni se ett spöke?

Av Åsa Jensen - 30 maj 2008 21:19


Ok här kommer han!

Spöke eller ko, ja det är en tolkningsfråga. Stor och ståtlig är han och jag tycker teckningen är häftig. Han kommer synas och inte bli en i mängden.


Det här är altså Bruðas föl. Han kommer med all säkerhet få ett namn som är förknippat med hans teckning. Jag är inne på Seidur som betyder trolldom. Jag tycker han ser lite trolsk ut. Och själv är jag lite trolsk av mig ;-)

Seidur från Milåsa.... smaka lite på det så får vi se.


Leiras föl är lite svårare att döpa. Gärna något konunganamn eller ngt liknande. Kanske Hamdir? Mja vi får känna lite mer på det.


Marie, Peturs matte, var och hälsade på grabbarna i dag. Hon kom mitt i siestan på stäppen. Just uppe på den lilla knalten har alla hästarna gillat att ligga och vila. Antagligen har de så bra utsikt där. Men det är det dammigaste och torraste stället. Marie är duktig på att ta bilder och här kommer två från henne.

 

Som ni ser så är det också lite luftning av organen *skrattar* Jag tror inte jag har varit inne i hagen en gång utan att någon har ute "snabeln" på luftning. Dessa grabbar!


Fífíll jäspar och verkligen visar hu slö man kan vara! Är han inte otroligt gullig min "maskros". Kolla in det söta vecket på tungan och de små "bebis"tänderna.


Nehe nu skall jag tvätta fötterna - jo det behövs kan jag lova. Efter en dag på kontoret (instängda i balerinaskor) och tur och retur till Falkenberg (instängda i samma skor- ni förstår ju själva) för att lämna lillemannen hos pappa Johan. Efter fötterna blir det filmtajm och antagligen smyger nanegubben fram bakom soffan redan efter 10 minuter.


/Åsa

 
ANNONS
 
Emma Jansson

Emma Jansson

31 maj 2008 19:09

ÅSA! Vilken underbar fölunge! Vilken teckning! Grattis :-) Urhäftig! Jag blir kär ;-)

http://naeturfrost.blogg.se

 
Ingen bild

Annie

1 juni 2008 03:14

Sa himla snygg! En riktig shaman-indian hast! En san vill jag ocksa ha! Ska jag saga som inte ens sett forsta folet med egna ogon... Tack igen for de fina bilderna pa Baldursbrá fran Hagalund, jag tror det ar sa hon far heta, jattesvart den har gangen!

Kram fran Plymouth

 
Åsa

Åsa

1 juni 2008 16:44

Hej på er!
Kul att få kommentarer i bloggen!
Seidur hälsar och tackar. Jo han är himla häftig. Hade han varit ett sto skulle han aldrig säljas. Men nu finns det för många pojkar i den här klanen :-D

Grattis Annie till ytterligare ett stoföl!

/Åsa

http://www.milasa.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se