Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

Skomakarns barn.....

Av Åsa Jensen - 29 maj 2008 08:04


Ja ni vet väl hur den fortsätter.


I alla fall så fick Leira föl i går! Leira den lilla luriga blev den som nedkom först. All fokus har ju legat på Bruða så visps passar Leira på att föla mitt på dagen. I går var det Blodomloppet i Göteborg och precis som förra året fölade hon på den dagen! Vad det blev..... behöver ni fråga det *skrattar* En hingst såklart! Leiras fjärde hingst på raken. Om inte Leikna hade funnits skulle jag trott att Leira inte kan få ston :-D  En musblack hingst som är en kopia av sina två bröder, kul! En liten räcer med långa ben (som de flesta föl iofs )och mycket lyft.  Man har väl inte Elitpappa för inte.  Om jag nu skall knyta ihop detta med överskriften så är det för att jag inte har ngn bild att sätta ut! Hela kameran är full med fölbilder men jag orkade bara inte engagera mig i det igår kväll. Ni får vänta ända tills i morgon. I kväll skall jag på firmafest! Tjoho - klackarna i taket!


/Åsa

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena

29 maj 2008 10:39

Äntligen!!!
Men vem trodde att Leira skulle föla först! Hingstar är Leiras specialite!

Lycka till!!

 
Ingen bild

MadkullaPaula

29 maj 2008 18:21

kära nån, det var väl inte nu du skulle komma och "ta" mina stoföl!? Fniss Fniss, Grattis till fölis, Kram kram /paula

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se