Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Tota har fölat.

Av Åsa Jensen - 26 maj 2008 21:14


Stinas fina sto Tota har fått ett hingstföl efter Tjaldur. Bilder kommer har Stina lovat. Åh vad detta är kul med alla fölisar!


Förra sommaren gick det ett sto som heter Drottning här hos Tjaldur. Hon kom tidigt och åkte hem bland de sista. En underbart go treåring. Lite gänglig och inte så stor. Som ni själva kan se på bilden är det nu en högrest och mycket vackert fyraårigt sto. Och dessutom en väldigt stolt mamma till en vacker hingst.

 

Drottning och hennes Tjalduföl.


Här kommer vi i full fart!


Tjaldur har kanske inte så hög BLUP men de fölen jag har sett hittils med blandat stomaterial är bara så vackra. Och alla har mycket luft under sig och dessutom luftiga fina rörelser. Jag är så glad att jag väntar två föl efter denne vackre hingst. Han får gärna komma tillbaka till Fritsla och Milåsa :-P

Vi får se hur mina föl ser ut. Kanske använder jag honom nästa år. I år står han ju i Norrland och det är för långt. Speciellt när det kommer en annan tjusig springare hit i sommar.


Åh nej fy! Tittade nedåt och tyckte tröjan hade vikit sig konstigt. Vet ni vad jag upptäcker.... jo att det var inte min tröja, bara, utan även magen som hade lagt sig som en cykelring. Ojoj inte bra att unna sig god mat och choklad. Nu blir det till att motionera mera. Eller vänta, jag kom på en lösning. Jag sträcker på mig och drar in den...... Då syns det inte! Hurra vad bra jag är *hjular i rummet* (eller inte).


Ha det bra i sommarnatten.


/Åsa


 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena H

27 maj 2008 00:04

Hon har verkligen blivit fin!
Stor och vacker, underbart föl dessutom!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se