Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

Ytterligare ett Tjaldurföl har kommit till världen.

Av Åsa Jensen - 25 maj 2008 19:10


Tindra från Sjöberga Islandshästar har fått ett stoföl. Här nedan kommer en fin bild som Stefan på Sjöberga har tagit.

Är hon inte bedårande, den lilla flickan.


Här kommer också bilder från igår när jag var och fotade Sælas stoföl.

En stor tjej med långa ben. Fyra vita sockar och en stjärn. Men vilken färg har jag svårt att uttala mig om. Tippar på svart/konstantskimmel.

Lilla fröken sprutt i bang bang! Lika luftigt steg som sin mamma. Sæla lät oss inte komma speciellt nära. Tillräckligt nära för att se att det var två hål där bak *skrattar*. Jag är glad för din skull Annie och vet att Sæla har det toppen!


Hingstarna är ju som alltid härliga. Gårdagens besök var precis när de vilade förmiddag. Några låg ned och andra stod och vaktade eller luftade vissa delar *hrm* Det luftas en hel del i den hagen *flinar*

 

Spænir tycker Pètur är tråkig som bara sover. Han tar ett tag halsen och ruskar lite. Efter en stund reste sig Pètur och började leka.


Fífíll i sommarskrud. Sommarpälsen är mycket ljusare och finare än vinterpälsen. Blank och fin och bara en nyans mörkare än Spænir.


Som vanligt hoppas jag på att mina luftballonger skall föla snart. Men den som väntar på ngt gott.....


/Åsa


 
ANNONS
 
Ingen bild

MadkullaPaula

27 maj 2008 09:45

OHHH! va fint föl Saela fick! gud va roligt för dem, Kramar till dig och dem från mig.
/MadkullaPaula

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se