Direktlänk till inlägg 24 maj 2008

Sæla har fölat!

Av Åsa Jensen - 24 maj 2008 15:09


Nu kommer Tjaldurfölen på löpande band. Sæla som jag i höstas sålde till Annie har fått föl i natt. Annies mamma ringde mig (hon har hand om hästarna när Annie är i England) och berättade att i morse stod det ett föl i hagen. Sæla är så beskyddande att det inte går att komma fram till fölet. Jag skall åka ned till henne i eftermiddag och ta bilder. Samtidigt skall vi försöka könsbestämma fölungen :-D Med gemensamma krafter, jag, Madeleine och Arvid skall vi nog kunna fånga Sæla och se om det är ett eller två hål under svansen *ler*


Jag har tagit nya bilder från hingsthagen i dag. Kommer i kväll eller i morgon. Skriver inlägget på Anders dator. Arvid har ockuperat min med Mamma Mu.


Christin och hennes sambo var här och hälsade på sin Latte. Vi tog saft och kakor här utanför trappan på vår lilla uteplats. Sedan tittade vi på Biffen och hans damer. De var lite blyga och tryckte först en stund i buskarna. Men sedan visade de upp sig. Biffen är pampig! 


Nähä nu är det dags att hoppa in i duschen föra att göra sig snygg inför kvällens grillning hos vännerna Johan och Lotta.


/Åsa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se