Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

Ständigt svarta naglar.

Av Åsa Jensen - 22 maj 2008 21:40


Det kvittar hur jag skrubbar och tar i, det finns alltid en liten rest av svart rand under naglarna. De är fina i några minuter och sedan har jag kört ned dem i jord, häst eller något annat skitet. Det är bara att inse fakta, jag har inga kontorshänder. Jag är ingen kontorstjej över huvud taget. Älskar att bli smutsig och gå i jobbarkläder och avskyr finskor :-D


I dag har jag varit på ett uppstartsmöte på en kommande kampanj ICA skall ha. Jag skall vara produktionssamordnare tillsammans med en tjej som heter Jenny. Så i kl 7.00 dag rullade en gröpasketen (mycket smutsig på Fritladialekt)volvo V70 mot Kungälv. I den satt en tjej, nyduschad, sminkad, och i kjol, leggins, finskor (hyfsade i alla fall, ingen klack) och skjorta. Helt ok naglar.... Kan tro att det inte var många som kände igen mig. Till och med Arvid kommenterade att jag var fin.... -skall du på kalas? undrade han. *fniss*  På en kurs fick jag lära mig att man tas mer på allvar om man är propert klädd, så jag tänkte att varför inte!


Har suttit och valt ut bilder som jag skall skriva ut och rama in. Hittade då en bild jag tycker är lite rolig. Den tog Anders förra sommaren när vi släppte Leria hos Spuni.

 

Kolla in våra frisyrer! I bakrunden ser ni Fífill som skuttar ut ur transporten. Synd att hans huvud döljs bakom mig. Men så är det när matte skall ta plats!


Har pratat med ännu fler som vill skicka sina ston till Sproti. Himla kul! Nu börjar det bli ett gäng.  Ni är så välkomna så!


-Kurrr kurr! Men vad va det? Minsan det var min mage som ropade på MC Donalds. Nu får Anders komma.... Här är så fullt upp att mat hinner vi inte laga. Jobb, jobb, jobb, barn, mamma på sjukhuset, hästarna, trädgården, hönsen, katterna, hunden, Anders och lilla Åsa.... För tillfället är min hjärna överkokt! Jag har gjort så många konstiga saker denna vecka. Ojoj om ni bara visste! Bla hittade jag smörbyttan i diskmaskinen i dag när jag kom hem. Jag käkade frukost hemma i morse och så hamnade den lite fel...


/Åsa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se