Direktlänk till inlägg 21 maj 2008

Kom liljor och Akvileja....

Av Åsa Jensen - 21 maj 2008 08:31


....kom rosor och salivia, kom ljuva krusmynta, kom hjärtans fröjd.


Vi har en underbart vacker lila Akvileja som växer mitt i vår stentrappa. -Vad synd att den växer där, sa Arvid igår. -Men bättre där än ingenstans, fortsatte han. Och det har han ju helt rätt i! Jag älskar blommor och det är få som jag inte gillar. Akvilejan är bara helt underbart vacker! Innan jag köpte mitt hus var det nära att det blev ett annat, bara för att hela trädgården var full av underbara Akvilejor! I bland tänker man lite knasigt :-D


Alla hästarna mår prima och de dräktiga stona bara frodas. Leria och Leikna ser normala ut men Bruða ser ut som hon har svalt en luftballong!


I dag får ni en bild från stohagen.

Dísa och Pytla betar i sluttningen. Gräset är frodigt och grönt.


I dag kommer en familj och skall provrida Saga. Jag har blivit nedring och mailbombad då jag satte ut annons på henne så nu har jag tagit bort annonsen. Har sållat och hittat några bra familjer som kan uppskatta och ta hand om henne. Nu får vi bara se vem det blir.


/Åsa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa Jensen - 29 november 2013 18:05

Hej!(om mitt hej inte når någon förstår jag det, då jag är så dålig på att uppdatera)   Nu tänkte jag göra en liten summering över några av sommarens höjdpunkter. Fler kommer en annan dag - ja, jag lovar att det kommer.   I augusti bokade jag...

Av Åsa Jensen - 22 augusti 2012 08:13

Härligt, nu är ordningen återställd. Ridskolan började i måndags med härliga förväntansfulla barn och vuxna! Grupperna är omfördelade och flera nya ansikten är det. Alla grupperna fungerade verkkligen jättebra. Så skönt att det gick så smidigt. Det ä...

Av Åsa Jensen - 15 augusti 2012 09:15

I morse började vardagen igen för barnen här i Marks komun. Kl 8.10 i morse började skolan. Svårt att förstå men Arvid börjar sexan i dag! Jisses så stor min Prins har blivit. Hoppas nu att han inte skall slarva bort sin nyckel till skåpet för mång...

Av Åsa Jensen - 13 augusti 2012 12:01

  Undra om jag någon mer gång kommer ha någon ridandes i bruklänning och slöja :-P Slöjan fladdrade så vackert i galoppen :-D   Vi har gjort iordning runt vår damm och då även skaffat tre Svensk Blå anka. De är helt underbara! Får jag pre...

Av Åsa Jensen - 12 augusti 2012 10:28

I går avslutade vi vårt ridläger. I fyra dagar har vi ridit, pysslat med hästar, höns, ankor, hund och katter. Smällt en och annan fluga också! 10 härliga ungar gjorde dagarna speciella. Vilka fina barn och ungdommar! Helt fantastiskt tåliga och rejä...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se