Alla inlägg under april 2008

Av Åsa Jensen - 2 april 2008 21:26


Ja, jag menar såklart Åsa Charlotta Jensen.

Jag har hela tiden tänkt helt fel när det gäller mina hästars fölning. Har de senaste veckorna tyckt att de har blivit så tjocka. Herregud vilka magar, har jag muttrat för mig själv och tyckt att det är ju två och en halv månad kvar  - minst! Gick igenom min almenacka ordentligt i dag och upptäcker då min "lilla" tankevurpa. Jisses det är ju MAJ och inte JUNI. Nu fattar jag varför magarna är så runda och hästarna är så dräktiga. Men fina i hull är de alla och ingen nöd har de gått på dem. I alla fall inte Bruða och Lera som bara har lufsat runt. Men Leikna däremot har jag ju ridit precis som vanligt och hon är precis lika på som hon har varit det sista halvåret. Kanske har hon också missuppfattat att hon skall ha föl om 1,5 månad. Eftersom jag rider barbacka så är det ju inga problem för lilla magen att få plats och jag gör ju inget mot hennes vilja. Hon ångar på och jag snarare håller igen. Tölta vill hon gärna göra och nästan lika bra som förut. Nu är det dags att bara ta motionsrundor och inga träningsrundor :-D


Hittade bilder på förra årets första fölning. Dísa fölade medans jag och Arvid tittade på. Hoppas vi kan njuta även i år av en fin fölning.

 

Ljoflingur, Dísa och Arvid


/Åsa


ANNONS

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Milåsa med Blogkeen
Följ Milåsa med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se